Libnet.ro
UNICEF

07:15

Repetitii la Arcul de Triumf pentru Ziua Nationala: Peste 3.000 de militari, 250 de vehicule militare si 50 de aeronave

Adevărul Adevărul,
Repetitii la Arcul de Triumf pentru Ziua Nationala: Peste 3.000 de militari, 250 de vehicule militare si 50 de aeronave

Peste 3. 000 de militari si specialisti din MAPN, MAI si SRI, alaturi de peste 250 de vehicule militare si 50 de aeronave participa, duminica, la repetitia generala pentru parada de Ziua Nationala organizata, din nou, la Arcul de Triumf dupa ce, in ultimii doi ani ceremoniile au fost mutate in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor. Pentru prima data vor putea fi vazute de public avioanele supersonice F-16 zburand la joasa altitudine. continuă pe Adevărul

FOTO Repetitii la Arcul de Triumf pentru Ziua Nationala: Peste 3.000 de militari, 250 de vehicule militare si 50 de aeronave

Peste 3. 000 de militari si specialisti din MAPN, MAI si SRI, alaturi de peste 250 de vehicule militare si 50 de aeronave participa, duminica, la repetitia generala pentru parada de Ziua Nationala organizata, din nou, la Arcul de Triumf dupa ce, in ultimii doi ani ceremoniile au fost mutate in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor. Pentru prima data vor putea fi vazute de public avioanele supersonice F-16 zburand la joasa altitudine.

Peste 3.000 de militari, 250 de vehicule militare si 50 de aeronave

Peste 3. 000 de militari si specialisti din MAPN, MAI si SRI alaturi de peste 250 de vehicule militare si 50 de aeronave participa, astazi, la repetitia generala pentru parada de Ziua Nationala organizata, din nou, la Arcul de Triumf dupa ce, in ultimii doi ani ceremoniile au fost mutate in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor, potrivit News. ro.

VIDEO Repetitii la Arcul de Triumf pentru parada militara de Ziua Nationala

Peste 3. 000 de militari si specialisti din MAPN, MAI si SRI alaturi de peste 250 de vehicule militare si 50 de aeronave participa, duminica, la repetitia generala pentru parada de Ziua Nationala organizata, din nou, la Arcul de Triumf dupa ce, in ultimii doi ani ceremoniile au fost mutate in Piata Constitutiei din cauza lucrarilor, transmite News. ro.

Pregatiri pentru Ziua Nationala la Alba Iulia: 1 Decembrie la Alba Iulia: Show pirotehnic 3D, concerte si masa populara cu trei tone de fasole si carnati

O parada spectaculoasa cu circa 800 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Armata face ultimele pregatiri pentru Ziua Nationala. Ce noutati va aduce parada militara de la 1 decembrie

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a anuntat vineri ca parada de 1 Decembrie va aduce cateva noutati in ceea ce priveste tehnica militara.

Scandal inainte de Ziua Nationala. Desi a fost invitata la festivitati, Gabriela Firea NU recunoaste

Scandal pe Ziua Nationala. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca Ministrul Apararii a invitat-o in nume personal la festivitatile de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, in timp ce.

Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu vor participa la ceremonie. Gabriela Firea: Nu am fost invitata si nici probleme penale n

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liderul PSD Liviu Dragnea, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu si fostul premier Victor Ponta nu vor participa la ceremoniile de

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat maine, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitale.

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )