Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reportaj. Ce nu s-a vazut la ceremonia din Parlament dedicata Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
Reportaj. Ce nu s-a vazut la ceremonia din Parlament dedicata Regelui Mihai

Ceremonia solemna a Parlamentului dedicata Regelui Mihai nu a fost atat de solemna pe cat a fost anuntata, fiind chiar o sursa de umor involuntar si de plictiseala pentru numerosi parlamentari. continuă pe Adevărul

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al.

Imagini inedite din Parlament. Cum a raspuns Majestatea Sa Margareta la marlania lui Basescu

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei imagini inedite din Parlament, din timpul ceremoniei solemne dedicata Regelui Mihai. Majestatea Sa Margareta a avut o reactie.

Alerta. PSD vrea sa voteze azi prima lege a Justitiei, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai. Votul era programat maine, cand erau anuntate proteste

Ioan Munteanu, liderul deputatilor PSD, a confirmat pentru stiripesurse. ro, ca va propune Biroului Permanent al Camerei Deputatilor mutarea votului final la Legea 303/2004 pentru luni, 11 decembrie, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai. Dar asta nu inseamna ca asa va fi. Biroul Permanent decide, a declarat Munteanu. PSD si ALDE au majoritate in Biroul Permanent. Miercuri, Opozitia a blocat, cu scandal, votul final al legii.

PSD vrea sa voteze azi prima lege a Justitiei, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai. Votul era programat maine, cand erau anuntate proteste

Ioan Munteanu, liderul deputatilor PSD, a confirmat pentru stiripesurse. ro, ca va propune Biroului Permanent al Camerei Deputatilor mutarea votului final la Legea 303/2004 pentru luni, 11 decembrie, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai.

Traian Basescu, un nou atac la adresa Casei Regale, dupa incidentul din Parlament

Traian Basescu a fost ignorat in Parlament de Majestatea Sa Margareta, iar fostul sef de stat nu a lasat acest lucru netaxat. MIhai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei noul ata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )