Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea, despre gestul facut la Bruxelles de presedinte: Klaus Iohannis nu a gresit cand a mutat drapelul Marii Britanii(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre gestul facut la Bruxelles de presedinte: Klaus Iohannis nu a gresit cand a mutat drapelul Marii Britanii(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu a gresit atunci cand a mutat steagul Marii Britanii, in timpul unei declaratii de presa, la Bruxelles, pentru a-si face loc sa. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Acum se termina cu toate speculatiile si sper ca nu o sa mai fiu intrebat daca vreau sa fiu premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este una care s-a nascut dupa multe amanari si a reafirmat ca sustine Guvernul Sorin Grindeanu atat timp cat acesta duce cu succes la indeplinire programul de guvernare.

Liviu Dragnea, despre informatiile ca o multinationala face operatiuni fictive pentru a evita sa plateasca taxe: Cred ca ANAF-ul si alte autoritati ar trebui sa intervina

Presedintele PSD Liviu Dragnea le recomanda reprezentantilor ANAF sa intervina dupa ce in presa au aparut infirmatii potrivit carora cei de la Zenitiva fac operatiuni fictive pentru a evita sa.

Liviu Dragnea, despre Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009: S-ar putea adopta saptamana viitoare, insa ancheta Parchetului nu poate sa acopere tot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca infiintarea comisiei pentru anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009 ar putea fi adoptata saptamana viitoare, afirmand ca ancheta Parchetului nu va putea sa acopere tot, informeaza Mediafax.

Dragnea, despre Serban Nicolae: Sa nu facem din niste oameni vedete, nefiind cazul

Radu Tudor a vorbit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre actiunile lui Serban Nicolae din Comisia juridica a Senatului. Seful.

Liviu Dragnea: Presedintele Klaus Iohannis nu a gresit cu nimic cand a mutat steagul Marii Britanii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarant ca seful statului nu a gresit cu nimic mutand steagul Marii Britanii pentru a-si face loc sa ajunga mai aproape de jurnalisti.

Cum motiveaza Liviu Dragnea decizia Guvernului de a-l elimina pe Iohannis din procedura numirii conducerii ANCOM: De 2 ani sunt propuneri la Cotroceni - una trimisa de Victor Ponta si una de Dacian Ciolos

Liviu Dragnea a precizat joi ca Guvernul a fost pus in situatia de a modifica procedura numirii conducerii ANCOM din cauza Presedintelui Iohannis, singurul care, pe legea veche, putea sa faca aceste numiri, la propunerea Executivului. 'Domnul Presedinte are la Cotroceni doua propuneri - una trimisa de domnul Victor Ponta, cand era prim-ministru, si una trimisa de domnul Dacian Ciolos. Deci de doi ani de zile sunt propuneri la Cotroceni. In 2 ani de zile, presedintele Romaniei avea timp cu toti consilierii sa analizeze daca sunt bune acele propuneri. Nu erau bune, le trimitea inapoi, le rupea, cerea alte propuneri. De asta s-a ajuns la situatia asta. Noi am asteptat sa vina ceva. S-a ajuns la blocaje. Institutia nu mai functioneaza', a spus Dragnea.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru colegii de partid: Pareri personale putem avea fiecare dintre noi in baie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, s-a declarat dezamagit de modul in care a functionat Comisia juridica de la Senat condusa de social-democratul Serban.

Unde pescuieste Liviu Dragnea: Legature suspecte dintre Teldrum si locul in care si-a facut seful PSD poze cu Grindeanu la prins de stiuci (VIDEO)

Sunteti curiosi care este locul in care se pupa cele mai frumoase stiuci din Dunare? Va spunem noi! in sudul judetului Teleorman, pe lacul Belina. Este locul preferat al sefului PSD, Liviu Dragnea. Un.

Sunt dezamagit de cum a functionat Comisia Juridica. Liviu Dragnea, avertisment pentru Serban Nicolae: Pareri personale putem avea oricare in baie

Felul in care au decurs dezbaterile in Comisia Juridica a Senatului l-au nemultumit profund pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD a tras un semnal de avertisment serios pentru membrii PSD care au facut.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare

Liviu Dragnea a lansat marti un nou atac la adresa ministrului Finantelor, Viorel Stefan. Intrat telefonic in direct la Antena 3 pentru a aduce lamuriri despre viitorul impozit pe gospodarie, Dragnea a spus ca Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare. Este ultimul dintr-o serie mai lunga de critici publice facute de Dragnea la adresa lui Viorel Stefan, pe care in trecut l-a caracterizat drept un ministru moale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )