Libnet.ro
UNICEF

11:00

Republica Moldova: 15 judecatori, retinuti pentru o frauda de 20 de MILIARDE de dolari!

B1 B1,
Republica Moldova: 15 judecatori, retinuti pentru o frauda de 20 de MILIARDE de dolari!

Ancheta privind frauda de spalare a celor 20 de miliarde de dolari prin intermediul instantelor de judecata din Republica Moldova este incetinita de autoritati. Ancheta este in desfasurare de mai. continuă pe B1

Cutremur in justitia din Republica Moldova. 15 judecatori si trei executori judecatoresti au fost retinuti

Este cutremur in sistemul de justitie din Republica Moldova. 15 judecatori si trei executori judecatoresti au fost retinuti de procurorii si ofiterii Centrului National Anticoruptie. Acestia au.

Andrei Nastase, despre cei 15 judecatori retinuti de CNA: Este o masura de precautie personala luata de marele beneficiar, Plahotniuc

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a comentat retinerea de catre CNA a celor 15 judecatori in ziua de 20 septembrie. Politicianul e de parere ca Vlad Plahotniuc a comandat arestul magistratilor pentru ca judecatorii ar fi urmat sa depuna marturii impotriva acestuia.

20 de magistrati suspectati de coruptie au fost retinuti in Republica Moldova

16 judecatori si patru executori judecatoresti din Republica Moldova au fost retinuti marti in urma descinderilor efectuate de procurorii anticoruptie si Centrul National Anticoruptie CNA) de la Chisinau.

Perchezitii de amploare in Republica Moldova ale CNA si Procuraturii Anticoruptie la judecatorii. 15 magistrati si 3 executori judecatoresti au fost retinuti

00 - 18 persoane au fost retinute, dintre care 15 judecatori si 3 executori judecatoresti, scrie realitatea. md. UPDATE 13:15 - inca 6 judecatori au fost retinuti astazi in operatiunea.

Alegeri Republica Moldova. Mihai Ghimpu face un apel catre prim-minietrul Romaniei: Semnalez o problema grava a cetatenilor romani

Candidatul Partidului Liberal pentru functia de presedinte al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a lansat marti, 20 septembrie, un apel la adresa premierului roman, Dacian Ciolos.

Alegeri Republica Moldova. Deputat PSRM:Maia Sandu nu lupta cu Plahotniuc sau cu candidatul puterii, Marian Lupu

Deputatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova Vlad Batrincea afirma ca presedintele PAS, Maia Sandu, este tot mai periculoasa pentru opozitie. Reactia socialistului vine dupa ce Sandu a criticat in mai multe randuri socialistii in ultima vreme.

Numerosi demnitari din Republica Moldova au vile la Borsec ce nu sunt trecute in declaratiile de avere

Numerosi demnitari din Republica Moldova au vile la Borsec, in judetul Harghita, pe care unii nu le-au trecut in declaratiile de avere sau pe care le-au subevaluat, arata o investigatie realizata de anticoruptie. md si preluata de Unimedia, relateaza news. ro.

16 judecatori au fost retinuti in Republica Moldova

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri, la judecatorii si locuinte ale magistratilor din Republica Moldova. Astfel, 16 actuali si fosti judecatori si patru executori judecatoresti au fost retinuti.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu:Dodon este un capitalist de succes in lumea de afaceri politice. E statalist, statul este sursa sa principala de venituri

Candidatul pentru functia de presedinte al tarii din partea Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, vine cu o reactie marti, 20 septembrie, dupa ce socialistul Igor Dodon a declarat in cadrul unei emisiuni de televiziune ca in mare parte banii pe care ii are provin din salariu, credite si de la parintii sai.

Alegeri Republica Moldova. Doar 3.570 de moldoveni cu drept de vot aflati in strainatate s-au inregistrat pentru scrutinul prezidential

Comisia Electorala Centrala a anuntat marti, 20 septembrie, ca 3. 570 de cetateni ai Republicii Moldova aflati in strainatate s-au inregistrat online pentru scrutinul prezidential din 30 octombrie 2016.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )