Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cutremur in justitia din Republica Moldova. 15 judecatori si trei executori judecatoresti au fost retinuti

Antena3 Antena3,
Cutremur in justitia din Republica Moldova. 15 judecatori si trei executori judecatoresti au fost retinuti

Este cutremur in sistemul de justitie din Republica Moldova. 15 judecatori si trei executori judecatoresti au fost retinuti de procurorii si ofiterii Centrului National Anticoruptie. Acestia au. continuă pe Antena3

Republica Moldova: 15 judecatori, retinuti pentru o frauda de 20 de MILIARDE de dolari!

Ancheta privind frauda de spalare a celor 20 de miliarde de dolari prin intermediul instantelor de judecata din Republica Moldova este incetinita de autoritati. Ancheta este in desfasurare de mai.

Numerosi demnitari din Republica Moldova au vile la Borsec ce nu sunt trecute in declaratiile de avere

Numerosi demnitari din Republica Moldova au vile la Borsec, in judetul Harghita, pe care unii nu le-au trecut in declaratiile de avere sau pe care le-au subevaluat, arata o investigatie realizata de anticoruptie. md si preluata de Unimedia, relateaza news. ro.

20 de magistrati suspectati de coruptie au fost retinuti in Republica Moldova

16 judecatori si patru executori judecatoresti din Republica Moldova au fost retinuti marti in urma descinderilor efectuate de procurorii anticoruptie si Centrul National Anticoruptie CNA) de la Chisinau.

16 judecatori au fost retinuti in Republica Moldova

Mai multe perchezitii au avut loc, miercuri, la judecatorii si locuinte ale magistratilor din Republica Moldova. Astfel, 16 actuali si fosti judecatori si patru executori judecatoresti au fost retinuti.

Alegeri Republica Moldova. Deputat PSRM:Maia Sandu nu lupta cu Plahotniuc sau cu candidatul puterii, Marian Lupu

Deputatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova Vlad Batrincea afirma ca presedintele PAS, Maia Sandu, este tot mai periculoasa pentru opozitie. Reactia socialistului vine dupa ce Sandu a criticat in mai multe randuri socialistii in ultima vreme.

Alegeri Republica Moldova. Petru Bogatu: Alegatorii sunt manipulati, iar riscul ca acestia sa fie mituiti inca exista

Editorialistul Petru Bogatu sustine ca alegatorii din Republica Moldova sunt manipulati, iar riscul coruperii votantilor in scrutinul prezidential din 30 octombrie inca persista, deoarece mituirea nu are cum sa fie eradicata intr-un stat sarac si fara o justitie independenta.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu:Unul dintre asii din maneca ai lui Plahotniuc este Igor Dodon

Liderul Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, afirma ca unul dintre asii lui Plahotniuc pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova este Igor Dodon. De asemenea, Sandu il invinuieste pe Dodon de acte de coruptie, intrebandu-se cum a reusit socialistul sa obtina sume enorme de bani, activand in functii de stat.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: ii amintesc Maiei Sandu ca ea a fost colega de Alianta si cu Filat, si cu Plahotniuc, si cu Ghimpu

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, i-a dat o replica Maiei Sandu, dupa ce aceasta a declarat ca Dodon este unul dintre asii din maneca ai lui Plahotniuc si ca socialistul s-ar fi imbogatit in urma functiilor de stat pe care le-a detinut. Sandu a facut referire la o investigatie realizata de jurnalistii de la Ziarul de Garda.

Igor Dodon, candidatul socialist la alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi antiroman

Liderul Partidului Socialistilor din Moldova, Igor Dodon, a declarat luni, 19 septembrie, ca nu este antiroman, insa este antiunionist. in cazul in care castiga alegerile prezidentiale, acesta spune ca va face tot posibilul ca unionismul sa fie interzis prin lege.

Vladimir Putin: Cu totii ne dorim ca Republica Moldova sa depaseasca dificultatile prin care trece

Rusia doreste ca dificultatile politice din Republica Moldova sa fie depasite cat mai curand posibil, a declarat Vladimir Putin, potrivit publicatiei oficiale a legislativului rus, Parlamentskaia Gazeta, citata de Agora. md.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )