Libnet.ro
UNICEF

11:15

Republica Moldova va avea un Birou NATO la Chisinau, desi presedintele Dodon se opune

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova va avea un Birou NATO la Chisinau, desi presedintele Dodon se opune

Republica Moldova va avea, din luna aprilie, un Birou NATO la Chisinau, a anuntat, miercuri, ministrul adjunct de Externe, Lilian Darie, intr-o sedinta de guvern. continuă pe România Liberă

Oficiul NATO la Chisinau va fi deschis in aprilie 2017

Dupa ce la 29 noiembrie, laBruxelles, premierul Pavel Filip si Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, au semnat Acordul pentru deschiderea biroului NATO la Chisinau, miercuri, 8 februarie, Guvernul anunta ca oficiul se va deschide in luna aprilie a acestui an.

NATO: Parteneriatul cu Republica Moldova se bazeaza pe cerintele Moldovei

Dupa ce Igor Dodon a declarat in cadrul intrevederii sale cu secretarul adjunct al NATO, Rose Gottemoeller, ca isi exprima ingrijorarea in legatura cu deschiderea oficiului NATO la Chisinau, pe motiv ca ar contribui la ingreunarea procesului de reglementare a conflictului din Transnistria, totodata solicitand garantii ca organizatia va respecta neutralitatea Moldovei, purtatorul de cuvant al NATO a facut cateva precizari pe acest subiect.

Cutremurul cu magnitudinea de 5 pe scara Richter din Romania s-a resimtit si in Republica Moldova

Un cutremur a produs miercuri, 8 februarie, la ora 17. 09, in regiunea Vrancea, s-a resimtit si la Chisinau. Potrivit primelor informatii, cutremurul s-a produs la o adancime de 140 de kilometri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )