Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cutremurul cu magnitudinea de 5 pe scara Richter din Romania s-a resimtit si in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cutremurul cu magnitudinea de 5 pe scara Richter din Romania s-a resimtit si in Republica Moldova

Un cutremur a produs miercuri, 8 februarie, la ora 17. 09, in regiunea Vrancea, s-a resimtit si la Chisinau. Potrivit primelor informatii, cutremurul s-a produs la o adancime de 140 de kilometri. continuă pe Adevărul

Seism de magnitudinea 3,3 Richter, inregistrat in Buzau, marti dimineata

Un seism cu magnitudinea 3,3 Richter a fost inregistrat marti dimineata, in judetul Buzau. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut magnitudinea de 3,3.

Washington Post dedica editorialul zilei protestelor masive: Din Romania, un semn incurajator pentru democratie

Influentul ziar american Washington Post a dedicat editorialul de ieri protestelor masive din Romania. Principalul articol de opinie, semnat de Boardul Editorial, prezinta pozitia ziarului pe cele mai importante evenimente din intreaga lume. Protestele din Romania au fost caracterizate de Washington Post drept un semn incurajator pentru democratie.

CE. subliniaza ca nu tine cont de orientarile politice in situatia din Romania; vrea sa ajute tara sa elimine coruptia

Prim vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat miercuri ca urmareste cu atentie ce se intampla in Parlamentul din Romania si a subliniat ca Executivul UE nu tine de cont de orientarile politice in actuala situatie din tara.

UNSAR: Infuzii de capital de 90 milioane de euro, in companiile de asigurari din Romania

Valoarea infuziilor de capital primite de companiile de asigurari din Romania, in perioada ianuarie - septembrie 2016, este de 400 milioane de lei 90 milioane de euro), potrivit unui comunicat transmis, ieri, de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

Publicatia franceza Le Monde: Liviu Dragnea, imaginea coruptiei din Romania

Evenimentele din ultima saptamana din Romania nu au scapat de atentia presei internationale care a acoperit pe larg protestele masive din strada si deciziile guvernului privind.

Sebastian Stan, actorul roman de la Hollywood, promoveaza protestele din Romania

Sebastian Stan, cunoscutul actor de la Hollywood, nascut in Romania, se arata mandru de ce se intampla in aceasta perioada in Romania si a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu Piata Victoriei din Bucuresti plina de protestari.

MedLife a semnat achizitia Anima, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale de ambulator pentru servicii decontate de CASMB din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea integrala a retelei de clinici Anima. Anima Specialty Medical Services are in componenta 6 policlinici si un laborator, peste 200 de angajati, specialisti medicali si personal de suport, fiind prima retea de medicina privata cu retea proprie de medicina de familie din Romania.

A sasea zi consecutiva de proteste din Romania, in atentia presei internationale. BBC: Multi protestatari nu au incredere ca Guvernul isi va respecta cuvantul

Protestele din Romania au continuat sa fie in atentia presei internationale. in a sasea zi consecutiva de proteste fata de deciziile Cabinetului Grindeanu privind Justitia, aproximavit 600. 000 de persoane au manifestat, in tara, dintre care jumatate in Piata Victoriei.

Jurnalistii instigatori, despre criza din Romania generata de OUG 13. Robert Turcescu: Modul in care cei din Guvern au procedat arata ca nu sunt normali la cap. Primul care ar fi trebuit sa plece este acest individ, Iordache

Jurnalistul Sabin Orcan, alaturi de deputatul Robert Turcescu si jurnalista de investigatii Emilia Sercan radiografiaza, la B1 TV, criza din Romania generata de incercarea Guvernului Grindeanu de a adopta o ordonanta privind modificarea Codurilor Penale, care ar fi dezechilibrat lupta impotriva coruptiei.

Lovitura pentru Antena 3. Reteaua americana partenera, CNN, l-a invitat pe reporterul Pro TV, Catalin Radu Tanase sa analizeze criza din Romania

Jurnalistul si corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, a fost invitat de postul CNN pentru a discuta despre criza politica din Romania si despre protestele masive care au cuprins intreaga tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )