Libnet.ro
UNICEF

15:30

Republica Moldova: Doi islamisti suspectati de activitati teroriste au fost arestati

B1 B1,
Republica Moldova: Doi islamisti suspectati de activitati teroriste au fost arestati

Doi membri ai unei organizatii islamiste, suspectati de activitati teroriste, au fost arestati joi in Republica Moldova, informeaza Mediafax. Cei doi islamisti au fost gasiti intr-o cladire. continuă pe B1

Doi islamisti suspectati de activitati teroriste, arestati in Republica Moldova

Doi membri ai unei organizatii teroriste islamiste au fost arestati in Republica Moldova, fiind initiata procedura de expulzare, anunta Serviciul moldovean de Informatii si Securitate SIS), citat de.

Bine ati venit in Romania!, i-a urat operatorul mobil rusesc MTC vicepremierului rus, la sosirea in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin nu se bucura de o vizita tocmai pe placul sau in Republica Moldova. Dupa ce, la aeroport, a fost intampinat de mai multi moldoveni care l-au facut.

Protest la Chisinau impotriva vizitei vicepremierului rus Dmitri Rogozin in Republica Moldova

Un protest impotriva vizitei efectuate in Republica Moldova de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost organizat marti de Clubul Studentilor Liberali pe aeroportul international din capitala republicii, informeaza Radio Chisinau, .

Vicepremierul Rusiei, intampinat in Republica Moldova cu mesajul Bine ati venit in Romania

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe retele de socializare ca, imediat dupa venirea in Republica Moldova, a primit, in momentul conectarii la retelele locale, un mesaj ciudat.

Republica Moldova, pe lista tarilor in care poti sa mergi in vacanta fara teama unui atentat terorist: O destinatie care merita sa fie vizitata

Alegerea unei destinatii de vacanta a devenit din ce in ce mai dificila din cauza ultimelor evenimente care au crescut gradul de terorism in mai multe tari. Jurnalistii publicatiei Daily Mail promoveaza intr-un articol cele mai sigure si interesante destinatii turistice, printre care si Republica Moldova.

Rogozin ameninta ca Republica Moldova isi poate pierde integritatea teritoriala daca se apropie de Romania

Republica Moldova risca sa piarda regiunea separatista Transnistria si integritatea teritoriala daca se apropie de Romania, ameninta vicepremierul rus Dmitri Rogozin intr-un interviu publicat in editia de vineri a cotidianului Kommersant, in urma unei vizite efectuate recent peste Prut, relateaza Tass.

Dmitri Rogozin sustine ca a primit, la sosirea in Republica Moldova, un sms cu textul Bine ati venit in Romania

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe retele de socializare ca, imediat dupa venirea in Republica Moldova, a primit, in momentul conectarii la retelele locale, un mesaj ciudat in care i se spunea Bine ati venit in Romania, relateaza presa de la Chisinau, citata de Mediafax.

Dmitri Rogozin a primit, la sosirea in Republica Moldova, un sms cu textul Bine ati venit in Romania

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe retele de socializare ca, imediat dupa venirea in Republica Moldova, a primit, in momentul conectarii la retelele locale, un mesaj ciudat in care i se spunea Bine ati venit in Romania, relateaza presa de la Chisinau, citata de Mediafax.

Cetateni din Republica Moldova, depistati la munca ilegala in Brasov

18 cetateni straini au fost depistati la munca ilegala in judetul Brasov de Serviciul pentru Imigrari, in cooperare cu politisti ai IPJ si inspectori de munca de la ITM Brasov.

Traian Basescu: Unirea cu Republica Moldova s-ar vota prompt de Parlamentul Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a pledat pentru unirea Republicii Moldova cu Romania, aratand ca decizia trebuie asumata de Parlamentul de la Chisinau, potrivit Agerpres. in ce.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )