Libnet.ro
UNICEF

22:45

Republica Moldova: Peste 3,2 milioane de cetateni sunt asteptati la urne duminica pentru alegerea noului Parlament

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Peste 3,2 milioane de cetateni sunt asteptati la urne duminica pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare. Ei vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai Legislativului care vor obtine un mandat de patru ani. continuă pe Hotnews

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova. Peste 43.000 de moldoveni au votat pana la ora 8.00

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau astazi, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii.

Romania acorda cinci milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova

Tara vecina va oferi un nou ajutor financiar in valoare de cinci milioane de euro pentru modernizarea si repararea gradinitelor din Republica Moldova.

Alegerile din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste 4.000 de observatori

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat ca alegerile vor fi monitorizate de 3. 192 de observatori nationali din partea a 24 de organizatii. CEC a acreditat in calitate de observatori straini 816 persoane din partea a 57 de organizatii internationale.

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova: ce facem cu votul nostru?

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau duminica, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii.

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova. Moldovenii decid: Vest sau Est, viitor sau trecut. S-au deschis urnele

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau astazi, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii.

Alegeri istorice in Republica Moldova. Cine cu cine se bate, care sunt mizele, ce au ales moldovenii pentru romani si unde poti vota in Romania

Cetatenii Republicii Moldova isi vor alege duminica, 30 noiembrie, noul Parlament. Un scrutin istoric, spun analistii, care se desfasoara la mai putin de jumatate de an de la semnarea Acordului de Asociere cu UE, timp in care Rusia a aplicat mai multe sanctiuni Chisinaului, iar in Ucraina conflictul armat continua. Parlamentul din Republica Moldova are 101 deputati, alesi pentru un mandat de 4 ani. Cetatenii moldoveni aflati duminica in Romania pot vota la una dintre cele 11 sectii de votare organizate aici. Vezi in articol lista sectiilor de votare din Romania si adresele acestora, regulile de votare, partidele care vor sa intre in Parlament si principalele atributii ale Legislativului.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Republica Moldova, intre Uniunea Europeana si Vladimir Putin

Este o zi mare si pentru vecinii nostri din Republica Moldova, care au maine alegeri parlamentare. Aceste alegeri sunt considerate cele mai importante de la obtinerea independentei tarii. Prin votul lor,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )