Libnet.ro
UNICEF

19:30

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova. Peste 43.000 de moldoveni au votat pana la ora 8.00

Adevărul Adevărul,
LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova. Peste 43.000 de moldoveni au votat pana la ora 8.00

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau astazi, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii. continuă pe Adevărul

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova: ce facem cu votul nostru?

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau duminica, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii.

LIVE BLOG Alegeri Republica Moldova. Moldovenii decid: Vest sau Est, viitor sau trecut. S-au deschis urnele

Alegeri Republica Moldova. Vest sau Est, viitor sau trecut sunt doua optiuni care stau astazi, 30 noiembrie 2014, in fata moldovenilor cu drept de vot. Dupa o campanie electorala linistita la inceput, dar plina de controverse pe ultima suta de metri, cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege deputatii.

Republica Moldova: Peste 3,2 milioane de cetateni sunt asteptati la urne duminica pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare. Ei vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai Legislativului care vor obtine un mandat de patru ani.

VIDEO Alegeri Republica Moldova. Moldovenii din tara si de peste hotare s-au mobilizat pe internet. Mesajele proeuropene le domina pe cele proruse

Chiar de la inceputul campaniei electorale, moldovenii din tara, dar si cei de peste hotare si-au indemnat concetatenii sa iasa la vot pe 30 noiembrie. Cele mai multe mesaje au fost transmise in format video, pe YouTube, dominante fiind cele proeuropene. De cealalata parte, partidele care au mesaj prorus si-au promovat ideile prin posturile locale de televiziune pe care le detin.

VIDEO Alegeri Republica Moldova. Moldovenii din tara si de peste hotare s-au mobilizat pe internet. Mesajele pro-europene le domina pe cele proruse

Chiar de la inceputul campaniei electorale, moldovenii din tara, dar si cei de peste hotare si-au indemnat concetatenii sa iasa la vot pe 30 noiembrie. Cele mai multe mesaje au fost transmise in format video, pe YouTube, dominante fiind cele proeuropene. De cealalata parte, partidele care au mesaj prorus si-au promovat ideile prin posturile locale de televiziune pe care le detin.

Alegeri Republica Moldova. Tot ce trebuie sa stii despre scrutinul din 30 noiembrie

Duminica, 30 noiembrie, moldovenii din tara si de peste hotare sunt asteptati la sectiile de vot ca sa decida componenta viitorului parlament. Adevarul prezinta un scurt ghid informativ cu toate detaliile referitoare la procesul de votare.

ANALIZA Alegeri in Republica Moldova. Este posibila alcatuirea unui guvern?

In preajma alegerilor parlamentare din Republica Moldova, Victor Chirila , directorul executiv al Asociatiei pentru Politica Externa, Moldova, face pentru Consiliul European al Relatiilor externe o analiza ce reflecta evolutiile din ultimele zile ale campaniei electorale.

Alegeri Republica Moldova. Mesajul unui medic pentru studentii basarabeni: Rusul nu da nimic. Convingeti-va neamurile sa voteze vectorul european

Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara a organizat aseara un eveniment prin care ii provoaca pe tineri sa iasa duminica la vot, cu ocazia alegerilor prezidentiale, dar sa si convinga neamurile si rudele sa voteze pentru proeruropeni. Un fost student basarabean, acum medic, le-a dat studentilor exemplul personal, explicand cum i-a comvins pe cativa prorusi sa voteze calea europeana a Moldovei.

Adevarul Live: Republica Moldova este la temperatura de fierbere inaintea alegerilor

Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor arata daca moldovenii aleg sa mearga spre Est sau spre Vest. Miza este mare, iar temperatura electorala a ajuns la punctul de fierbere dupa ce unul dintre partide a fost propus spre excludere din cursa electorala.

Alegeri Republica Moldova. Vot geopolitic: intre Uniunea Europeana si Uniunea Vamala a Moscovei

Alegerile parlamentare din Republica Moldova de pe 30 noiembrie au fost calificate drept un proces electoral cu miza geopolitica: conteaza mai putin ideologiile si planurile de guvernare, mult mai importanta fiind orientarea partidelor in planul politicii externe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )