Libnet.ro
UNICEF

16:00

in Republica Moldova poate fi declarata stare de epidemie peste o saptamana

Adevărul Adevărul,
in Republica Moldova poate fi declarata stare de epidemie peste o saptamana

A doua saptamana la rand, pragul epidemic de gripa este depasit, iar daca situatia nu se va schimba inca o saptamana, in Republica Moldova va fi declarata stare de epidemie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Republica Moldova, in atentia oficialilor europeni si americani

Dupa ce situatia politica din Republica Moldova s-a stabilizat si a fost investit un nou Guvern, s-a reluat seria vizitelor oficialilor din strainatate. Astfel, in aceste zile vor avea loc mai multe intalniri intre reprezentantii puterii de la Chisinau si de peste hotare.

Doi ministri de Externe din Europa vor vizita Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcei, Martin Lidegaard, si ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Grzegorz Schetyna, vor efectua luni, 2 martie, o vizita in Republica Moldova, la invitatia viceprim-ministrului Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, transmite IPN.

Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

Asa cum si la Bucuresti a fost de multe ori, Chisinaul cunoaste acum scandalul selectiei celui care va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an. Dupa cum anunta portalul agora. md, selectia desfasurata pe 28 februarie a decis ca Eduard Romanzuta sa aiba aceasta responsabilitate muzicala.

Republica Moldova primeste, de maine, gaze romanesti prin conducta Iasi-Ungheni

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a anuntat astazi ca de maine va incepe livrarea de gaze din Romania pentru Republica, prin conducta Iasi - Ungheni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )