Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce restrictii de pandemie vor fi ridicate de la 1 iunie

România Liberă România Liberă,
Ce restrictii de pandemie vor fi ridicate de la 1 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi seara noile masuri de relaxare care vor intra in vigoare de la. continuă pe România Liberă

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegeri parlamentare - in 6 decembrie, alegeri locale - la sfarsitul lunii septembrie

Premierul Ludovic Orban a confirmat, la sfarsitul acestei saptamani, declaratia lui Eugen Tomac, presedintele PMP - partid care este aliatul liberalilor la guvernare -, privind perioada in care vor fi organizate alegerile locale si cele parlamentare.

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au.

Premierul Ludovic Orban, la plecarea echipei formate din 15 medici romani in statul american Alabama: intre SUA si Romania este un solid parteneriat strategic

Premierul Ludovic Orban si ministrul apararii, Nicolae Ciuca, au asistat luni la plecarea in SUA a echipei medicale formata din 15 specialisti din MApN pentru a oferi sprijin autoritatilor statului Alabama, in.

Klaus Iohannis ii cheama in sedinta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe alti ministri, pentru evaluarea masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai, ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban, dialog cu Angela Merkel pe tema muncitorilor sezonieri din Germania

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut astazi, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german.

Premierul Ludovic Orban: O sa incercam sa crestem alocatia copiilor

O sa incercam sa crestem alocatia, declara premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vom prelungi dupa 1 iunie masurile de sprijin pentru domeniile care continua sa fie afectate de restrictii Ce spune premierul despre reluarea spectacolelor in contextul pandemiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va prelungi si dupa data de 1 iunie masurile de sprijin acordate angajatilor din domeniile care continua sa fie afectate de restrictiile impuse de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: De la 1 iunie, ridicam restrictiile in domeniile in care riscul epidemiologic este mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca noile masuri de relaxare a restrictiilor, care vor intra in vigoare incepand din data de 1 iunie, au fost luate in domeniile in care, potrivit specialistilor, exista ce.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, insa este prematura o astfel de decizie

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, imprumuturile accesate de Guvern. El a anuntat ca pensiile vor creste, insa este prematura o astfel de decizie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )