Libnet.ro
UNICEF

20:00

Restrictii de trafic, sambata, pentru meciul Steaua - Dinamo

România Liberă România Liberă,
Restrictii de trafic, sambata, pentru meciul Steaua - Dinamo

Traficul va fi restrictionat, sambata, in Capitala, incepand cu ora 21. 00, in contextul in care va avea loc meciul dintre Steaua si Dinamo, pe stadionul National Arena, informeaza Brigada Rutiera. continuă pe România Liberă

Restrictii de trafic in zona Stadionului National, pentru meciul Steaua - Manchester City

Traficul rutier in zona Arenei Nationale va fi restrictionat, marti, incepand cu ora 18. 00, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City, informeaza Brigada Rutiera.

Trafic restrictionat in zona Arenei Nationale pentru meciul Steaua - Manchester City. Partida se joaca marti seara, de la ora 21.45

Traficul rutier va fi restrictionat marti, incepand cu ora 18,00, in zona Arenei Nationale, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City. Partida care poate duce Steaua in grupele Ligii Campionilor se joaca joaca marti, de la ora 21.

We suck: Singurul moment din istorie care rivalizeaza cu farsa pusa la cale de fanii Dinamo pentru meciul Steaua-Manchester City (VIDEO)

Fanii echipei Dinamo au reusit sa intre in istorie cu farsa pe care le-au pregatit-o celor de la Steaua, cu ocazia meciului cu Manchester City. Momentul a fost distribuit in masa pe retelele de.

Restrictii de trafic in Capitala ca urmare a meciului dintre Steaua Bucuresti si Manchester City

Traficul rutier va fi restrictionat marti, de la ora 18. 00, in zona Arenei Nationale din Capitala unde se va disputa meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Manchester City, incepand cu ora 21. Aproape 700 de politisti vor actiona pentru asigurarea ordinii si linistii publice in zona stadionului.

Liga 1: Programul etapei a cincea/ Steaua vs Dinamo, meciul marilor orgolii

Cea de-a cincea etapa din Liga 1 se va desfasura intre 19 august si 22 august si va debuta cu partida dintre CSM Iasi si Viitorul, care va avea loc pe stadionul Emil Alexandrescu, de la ora 21:00. Marele derby al campionatului, Steaua Dinamo, este programat sambata, de la ora 21:00, o partida care se anunta spectaculoasa, mai ales dupa farsa pe care dinamovistii le-au facut-o stelistilor la meciul cu Manchester City din Champions League.

Peste 900 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre Steaua si Manchester City

Peste 900 de politisti si jandami vor supraveghea, marti seara, suporterii echipelor Steaua Bucuresti si Manchester City, la stadion, in centrul Capitalei si la Aeroportul Otopeni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )