Libnet.ro
UNICEF

18:00

retail Arena 2016: Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa vinzi la export

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
retail Arena 2016: Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa vinzi la export

Antreprenorii romani trebuie sa fie atenti la cateva lucruri, daca vor sa aiba succes in procesul de extindere internationala a businessurilor. Intre cele mai importante se numara cunosterea specificurilor pietelor vizate, de la comportamentul. continuă pe Wall-Street Ro

(P) Intalnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane - joi, 27 octombrie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu

Editura Humanitas Fiction va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu joi, 27 octombrie, ora 19, la o intalnire-eveniment cu Ludmila Ulitkaia, una din cele mai importante voci ale literaturii contemporane, prilejuita de lansarea romanului Imago, recent aparut in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Gabrielei Russo.

Black Friday 2016: cele mai cautate categorii de produse

Black Friday 2016 va avea loc peste cateva saptamani, iar acum, un studiu a identificat catevadetalii interesante in legatura cu preferintele utilizatorilor. Conform unui nou studiu, romanii au inceput deja sa se intereseze de ofertele de Black Friday 2016. Din cate se pare, in fiecare an cautarile efectuate pe dispozitive mobile se dubleaza in aceasta [].

Alegeri parlamentare 2016: cele mai ambitioase promisiuni electorale

Alegerile parlamentare se apropie, iar partidele din Romania isi sustin cu tarie cele mai ambitioase programe prin care acestea isi doresc sa schimbe tara in urmatorii ani. Cum am fost obisnuiti la fiecare 4 ani, partidele promit locuri de munca,.

Care sunt amenintarile cibernetice care le produc cele mai mari pagube companiilor

In cadrul Kaspersky Lab Cyber Security Weekend, eveniment organizat in Malta, compania de securitate a prezentat lista cu cele mai importante amenintari cibernetice cu care s-au confruntat IMM-urile in 2016. inainte de a ajunge la amenintari, totusi, merita mentionat faptul ca IMM-urile sunt din ce in ce mai deschise privind solutiile de securitate, iar acest [].

Istoria Google: 15 fotografii care iti arata cum s-a nascut si cum a evoluat gigantul online

Istoria Google se intinde pe 20 de ani si este presarata de momente importante atat pentru companie, cat si pentru noi, utilizatorii serviciilor acestui gigant online. Am ales cele mai importante momente din istoria Google si astfel avem 15 fotografii din trecutul companiei, care ne arata cum a fost modelata aceasta, de la bun inceput [].

Sotia lui Robin Williams, noi declaratii despre boala artistului: A fost unul dintre cele mai groaznice cazuri pe care le-au intalnit specialistii

Susan Schneider, sotia actorului Robin Williams care s-a sinucis in 2014, spune ca lupta artistului cu dementa difuza cu corpi Lewy a fost cea mai grea lupta din viata lui.

Cele mai rare paste din lume se prepara doar in Sardinia: Trei femei, ultimele persoane care cunosc reteta secreta a Firelor lui Dumnezeu (VIDEO)

Cele mai rare paste din lume sunt extrem de dificil de creat, iar cum pregatirea lor necesita foarte mult timp, de 300 de ani doar femeile dintr-o familie din Sardinia le mai prepara. Din Sardinia, recunoscuta.

Sibiul si Oradea, in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017

Orasele romanesti Sibiu si Oradea se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un.

Peste 1.300 locuri de munca prin reteaua EURES. La cules de capsuni, cele mai multe locuri vacante

Angajatorii din 13 state ale Uniunii Europene se intrec in oferte pentru romani. in aceasta perioada sunt disponibile, prin reteaua EURES, 1. 372 locuri de munca, cele mai multe slujbe fiind in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

Femeile domina ca numar industria de servicii pentru afaceri. Barbatii ocupa posturile cu cele mai mari salarii

Femeile reprezinta aproximativ doua treimi 64%) dintre angajatii industriei de servicii pentru afaceri ITO, BPO, SSC si RD), insa barbatii, chiar daca de doua ori mai putini, tind sa ocupe posturile cu salariile cele mai mari, din companiile.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )