Reteta celei mai rafinate fripturi. Cum faci carnea in untura, secretul unui preparat delicios de iarna
Considerata de francezi cea mai rafinata friptura, dar cu gasca si rata, nu din porc, carnea in untura se prepara rapid si poate fi pastrata cateva luni. Reteta delicioasa o regasim la Radu Anton Roman, un reputat gastronom, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul
• Seful celei mai mari companii energetice de stat din Franta critica Guvernul, dupa ce i-a cerut sa vanda energiesub pret companiilor concurente
Seful celei mai mari companii energetice de stat din Franta - grupul EDF - critica Guvernul, dupa ce autoritatile i-au cerut sa vanda energie sub pretul pietei companiilor concurente.
• Stadiul celei mai mari investitii de mediu din Romania. Proiect unic la Galati, de peste 100 milioane de euro
Lucrari avansate la cel mai performant sistem de management al deseurilor din Romania. Este vorba despre un proiect unic in tara, de peste 100 milioane de euro, care presupune construirea unui sistem de management al deseurilor in judetul Galati.