Reteta de sezon: Rulou din piept de pui cu leurda
![România Liberă](/_img/v_1/publicatii/rl.png)
![Reteta de sezon: Rulou din piept de pui cu leurda](/_img/foto/natura/low/mountains-1209302_960_720.webp)
Expert bucatar Marin Cristian Nicolae de la restaurantul Temps Pipera str. Dimitrie Pompei nr. 7D, www. restaurant-temps. ro, tel. 514) ne propune o reteta de sezon originala: rulou din piept de pui cu leurda, 4 portii, timp preparare o ora. Se oparesc frunzele de leurda pentru 3 secunde in apa cu sare. Se aseaza pe un blat cate 3-4 buc, una langa alta, putin suprapuse. Pieptul de pui se pune pe foile de reulda si se ruleaza foarte strans. Rulourile de piept de pui cu leurda se pun pe patru foi de aluminiu alimentar si se strang foarte bine la capete. Se pun intr-o tava cu putina apa si se introduce la cuptor la 1008304;C, pentru 30-40 min. continuă pe România Liberă