Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reuters: Curtea Constitutionala, asteptata sa il readuca la Cotroceni pe Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
Reuters: Curtea Constitutionala, asteptata sa il readuca la Cotroceni pe Traian Basescu

Curtea Constitutionala a Romaniei este asteptata sa decida marti ca referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu este invalid, o decizie care va duce la revenirea acestuia in functie si la prelungirea luptei politice cu prim-ministrul, scrie agentia de presa Reuters marti. continuă pe Hotnews

Relu Fenechiu, vicepresedinte PNL: Nu exclud o noua suspendare a lui Traian Basescu

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat la RFI ca priveste & ;cu amaraciune& ; decizia Curtii Constitutionale, care & ;prelungeste criza politica& ;, si ca nu exclude o noua suspendare a lui Traian Basescu. & ;Sper ca le voi putea garanta romanilor sarbatori fara Traian Basescu presedinte& ;, spune liberalul.

Puiu Hasotti (vicepresedinte PNL): Este o decizie impotriva realitatii. Intre USL si Traian Basescu nu poate fi niciun fel de dialog

Ministrul culturii, vicepresedintele PNL Puiu Hasotti, a declarat marti ca decizia Curtii Constitutionale & ;este o decizie impotriva realitatii& ;, adaugand ca & ;intre USL si Traian Basescu nu poate fi niciun fel de dialog, de coabitare& ;.

Varujan Vosganian: Tacerea lui Traian Basescu in legatura cu ancheta procurorilor, extrem de interesanta

Vicepresedintele Partidului National Liberal PNL) Varujan Vosganian considera ca tacerea absoluta a presedintelui suspendat Traian Basescu in legatura cu ancheta procurorilor referitoare la referendumul din 29 iulie este extrem de interesanta, dar si ciudata, apreciind ca, in acelasi timp, cei care vorbesc despre & ;navala procurorilor din sate& ; sunt catalogati drept atentatori la independenta justitiei.

Traian Basescu: Scoaterea din lista permanenta a romanilor cu rezidenta in afara sau buletine expirate este ilegala

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, luni, la sosirea la sediul sau de campanie, ca este ilegala scoaterea de pe listele electorale permanente a romanilor cu rezidenta in strainatate, precum si a celor cu actele de identitate expirate, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )