Libnet.ro
UNICEF

10:00

Revenire triumfala pentru Zidane la Real Madrid

Online Sport Online Sport,
Revenire triumfala pentru Zidane la Real Madrid

Francezul Zinedine Zidane a castigat primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a echipei din capitala Spaniei. continuă pe Online Sport

Real Madrid da 50 de milioane pentru primul jucator din noua era Zidane

Real Madrid a oficializat prima mutare pe piata transferurilor dupa revenirea lui Zidane foto) pe banca. Galacticii au anuntat ca din vara il lot va sosi brazilianul lui Porto, Eder Militao.

VIDEO Real Madrid, victorie la primul meci de la revenirea lui Zinedine Zidane (2-0 cu Celta Vigo)

Zinedine Zidane incepe perfect al doilea mandat pe banca tehnica a celor de la Real Madrid. Galacticii au castigat cu 2-0 partida de pe teren propriu disputata cu Celta Vigo. Isco si Bale au marcat golurile victoriei care o aduce pe Real la doua puncte distanta de rivala Atletico echipa lui Simeone are un meci mia putin disputat).

Primul transfer la Real Madrid din noua era Zidane

Clubul Real Madrid a anuntat, joi, transferul unui fundas brazilian la doar cateva zile de revenirea lui Zinedine Zidane la echipa.

Zinedine Zidane a condus miercuri primul sau antrenament de la revenirea la Real Madrid

Antrenorul Zinedine Zidane a condus miercuri primul antrenament de la revenirea sa la echipa de fotbal Real Madrid, care s-a desfasurat cu portile inchise la baza de pregatire Valdebebas, relateaza EFE.

Zidane s-a intors pe banca Realului, dar a fost luat peste picior de tot Internetul pentru imbracaminte! O jurnalista a pus sare pe rana: `Barbatii in blugi skinny arata ridicol`

Zinedine Zidane a pus capat pauzei si s-a intors pe banca tehnica a echipei cu care a ajuns pe culmile gloriei din postura de antrenor, dar si de fotbalist, Real Madrid. Francezul, care a castigat de trei ori la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )