Libnet.ro
UNICEF

18:45

Real Madrid da 50 de milioane pentru primul jucator din noua era Zidane

Adevărul Adevărul,
Real Madrid da 50 de milioane pentru primul jucator din noua era Zidane

Real Madrid a oficializat prima mutare pe piata transferurilor dupa revenirea lui Zidane foto) pe banca. Galacticii au anuntat ca din vara il lot va sosi brazilianul lui Porto, Eder Militao. continuă pe Adevărul

Zinedine Zidane, dupa ce a revenit la Real Madrid: Mi-am reincarcat bateriile, sunt pregatit sa traiesc din nou drept antrenor al acestui club

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid fiind prezentat, luni seara, drept noul antrenor al clubului. Francezul a vorbit, printre altele, despre plecarea sa, despre misiunea din finalul acestui sezon, dar si despre Cristiano Ronaldo.

Digi Sport: Zinedine Zidane aduce revolutia la Real Madrid. Cine va pleca si cele doua super-transferuri pregatite de Perez

Zinedine Zidane este noul antrenor al lui Real Madrid si francezul stie ca are nevoie de o reconstructie la echipa, pentru a putea spera din nou la performantele obtinute in primul mandat. Astfel, italienii de la tuttomercatoweb. com anunta ca prima decizie va fi despartirea de Gareth Bale, jucator cu care a avut o relatie tensionata la finalul stagiunii precedente.

Zinedine Zidane a condus miercuri primul sau antrenament de la revenirea la Real Madrid

Antrenorul Zinedine Zidane a condus miercuri primul antrenament de la revenirea sa la echipa de fotbal Real Madrid, care s-a desfasurat cu portile inchise la baza de pregatire Valdebebas, relateaza EFE.

Primul transfer la Real Madrid din noua era Zidane

Clubul Real Madrid a anuntat, joi, transferul unui fundas brazilian la doar cateva zile de revenirea lui Zinedine Zidane la echipa.

Revenirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid - Ce inseamna acest lucru pentru jucatori, cine ar putea profita si cine are deja bagajele facute

Anuntul revenirii lui Zinedine Zidane la Real Madrid a adus multa bucurie in randul suporterilor blanco, sperantele fanilor ca vor urma vremuri mai bune fiind indreptatite daca ne uitam la rezultatele lui Zizou pe banca tehnica a Madridului. Totusi, nu toata lumea zambeste la auzul vestii, vor fi si jucatori care in mod sigur se vor desparti in vara de actuala campioana a Europei.

Salariu galactic pentru Zinedine Zidane la revenirea la Real Madrid

Antrenorul francez Zinedine Zidane s-a intors la conducerea tehnica a echipei Real Madrid dupa 284 de zile, el fiind prezentat oficial, luni seara, de clubul din Madrid.

Zidane inapoi la Real Madrid

Francezul Zinedine Zidane n-a stat prea mult pe ganduri si a acceptat propunerea lui Florentino Perez de a reveni la Real Madrid.

CUTREMUR la Real Madrid! Zinedine Zidane va fi din nou antrenorul galacticilor

Conducerea lui Real Madrid pregateste un adevarat soc la echipa. Francezul Zinedine Zidane 46 de ani) ar urma sa revina luni la formatia de pe Santiago Bernabeu, pe care a parasit-o la finalul sezonului.

Zinedine Zidane se intoarce pe banca echipei Real Madrid

Rastunare de situatie la Real Madrid. Desi JoseMourinho era dat aproape sigur drept succesorul lui Santiago Solari, se pare ca oficialii de pe Santiago Barnabeu s-au razgandit. Cel care ar urma sa preia.

Bomba vine din Spania: Zidane se intoarce la Real Madrid! Francezul va fi numit diseara. Totul despre o zi incendiara

Real Madrid a invins, duminica, Valladolid cu 4-1, insa acest rezultat nu salveaza un sezon catastrofal si nici nu-l pastreaza pe Santiago Solari pe banca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )