Libnet.ro
UNICEF

08:45

REVISTA PRESEI. Bucurestenii, cei mai mari consumatori de hrana din Romania

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Bucurestenii, cei mai mari consumatori de hrana din Romania

Din ziarele de marti aflam ca bucurestenii mananca un sfert din alimentele vandute in Romania si citim ca marile banci din Romania si-au crescut profiturile in pimele sase luni ale anului. continuă pe România Liberă

Compania Fornetti a fost cumparata de unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata din lume

Grupul Aryzta din Elvetia, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata la nivel international, a cumparat compania ungara Fornetti, prezenta si pe piata din Romania.

Cum si-au pierdut romanii simtul umorului, iar bascalia si poantele cu sex ne fac sa hohotim. Explicatiile unuia dintre cei mai mari umoristi romani

Indiferent de vremurile prin care a trecut, romanul a incercat sa faca fata situatiilor grele cu ajutorul umorului. Din pacate, insa, in ultima perioada, nu mai stim ce inseamna umorul romanesc autentic, promovand, de multe ori, bascalia sau umorul cu aluzii sexuale.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 10.08.2015

FINANCIAL TIMES * Grecia si creditorii, aproape de un acord de 86 miliarde euro Grecia si creditorii sai sunt aproape de incheierea, saptamana aceasta, a unui acord de finantare de 86 miliarde euro, pe fondul semnelor unei izolari tot mai mari a Germaniei cu privire la pozitia sa fata de Atena.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cei mai productivi nuci. Care sunt soiurile recomandate pentru o productie cat mai buna

Cei mai productivi nuci. Soiurile cele mai bune, recomandate de specialisti, sunt in special cele frantuzesti, dar exista si cateva soiuri romanesti considerate deosebite.

Munteanu: Ministerul Mediului a fost unul dintre cei mai prosti donatori de acte legislative

Actualul ministru al mediului, ex-deputatul Valeriu Munteanu, sustine ca Ministerul Mediului, in ultimii 6 ani, a fost unul dintre cei mai prosti donatori de acte legislative catre Parlament si, respectiv, de acte normative, catre Guvern. intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, Munteanu a declarat ca acest lucru s-a intamplat pe motiv ca au existat oameni care au avut o frica cronica de Parlament, transmite IPN.

REVISTA PRESEI 10.08.2015

ADEVARUL *Dezmatul bugetar continua: indemnizatii de 4. 000 de lei pentru revolutionari! La 25 de ani de la Revolutie, Guvernul ne obliga sa suportam din bani publici o noua serie de privilegii pentru cei care pretind ca au determinat prabusirea comunismului in 1989.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 11.08.2015

FINANCIAL TIMES * Economia Rusiei scade, temerile de criza financiara cresc Economia Rusiei a scazut cu 4,6% in trimestrul al doilea comparativ cu perioada similara din 2014, acesta fiind cel mai important declin din ultimii sase ani, care marcheaza prima recesiune a tarii de la declansarea crizei financiare din 2009.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )