Libnet.ro
UNICEF

17:00

REVISTA PRESEI: Povestea celui mai cautat infractor roman

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Povestea celui mai cautat infractor roman

Evenimentul Zilei prezinta povestea celui mai cautat infractor roman. Capital face o comparatie intre cumparaturile online si cele offline de Black Friday. Gandul face un sondaj cu privire la numarul de mandate pe care ar trebui sa le aiba un primar. Hotnews transmite ce se intampla de Black Friday. Adevarul scrie ca infrangerea lui Ponta in alegeri poate determina majorarea pretului obligatiunilor romanesti. Ziare. com scrie ca Ponta nu mai este calificat pentru nicio functie in stat. Iar Pro Sport anunta ca sportivii il intreaba pe Iohannis daca se poate Romania sportului fine facut. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Miliardele lor au batut miliardele lui Ponta. Arogantele baronilor PSD dupa alegeri

Evenimentul Zilei arata ca in spatele pupaturilor, noii liberali ascut sabiile. Adevarul prezinta arogantele baronilor PSD: desteptii care l-au votat pe Iohannis sunt manelisti, cocalari si manipulati pe Facebook. Diaspora sa aduca investitori. Capital scrie ca miliardele lor au batut miliardele lui Ponta. Gandul publica povestea unei romance care a votat in Belgia. Ziarul financiar vorbeste despre mandatul lui Iohannis intr-un interviu cu presedintele Camerei de Comert Romano-Germane. Hotnews scrie ca Parlamentul a reusit sa faca intr-o zi ce amana de luni intregi, dupa ce Ponta a pierdut prezidentialele. Warrl-Street prezinta portretul robot al romanului care l-a votat pe Iohannis. Ziare. com vorbeste, intr-un interviu, despre razboiul psihologic care urmeaza dupa alegeri. Iar Gazeta Sporturilor anunta ca Lucian Bute nu va mai boxa pe 6 decembrie, dupa ce s-a accidentat in timpul unui antrenament.

REVISTA PRESEI: Cosmarul lui Ponta: sa-si faca singur bugetul pe 2015 cu toate pomenile electorale

Adevarul prezinta cosmarul lui Ponta: sa-si faca singur bugetul pe 2015 cu toate pomenile electorale. Evenimentul Zilei arata ca niciun institut de sondare a opiniei publice nu a putut sa dea un rezultat cat mai apropiat de cel al BEC. Capital explica cum a influentat nivelul de trai votul pentru Klaus Iohannis. Gandul scrie ca romanii din diaspora cer demisia lui Ponta. Hotnews anunta ca presa germana jubileaza. Iar Sport. ro scrie ca nationala vrea sa scoata Romania in strada ca noul presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )