Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rex Tillerson ramane, totusi, la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Rex Tillerson ramane, totusi, la Casa Alba

Rex Tillerson, secretarul american de Stat, a negat, vineri, informatiile conform carora Casa Alba ar avea in plan sa-l inlocuiasca cu directorul CIA, Mike Pompeo, afirmand ca aceste informatii sunt ridicole. continuă pe România Liberă

SUA: Rex este aici, asigura Trump, dupa aparitia informatiilor potrivit carora Casa Alba planuieste inlocuirea lui Rex Tillerson din fruntea diplomatiei cu seful CIA Mike Pompeo

Presedintele american Donald Trump a refuzat joi sa alimenteze zvonurile potrivit carora pregateste sa-l demita pe seful diplomatiei, Rex Tillerson, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Rex Tillerson ar urma sa fie inlocuit din fruntea diplomatiei americane: Cine ii va lua locul

Se pregatesc schimbari la nivel inalt la Washington. Potrivit presei americane, Casa Alba planuieste sa-l inlocuiasca pe Rex Tillerson din functia de secretar de stat, cu Mike Pompeo, actualul sef al.

VIDEO Secretarul american de stat Rex Tillerson, discurs despre importanta statului de drept

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a vorbit marti seara despre importanta respectarii statului de drept si a valorilor democratice. Discursul sustinut la Washington a fost despre cooperarea dintre Statele Unite si Europa, in fata provocarilor si amenintarilor actuale.

Rex Tillerson: SUA condamna lansarea unei rachete intercontinentale de catre Coreea de Nord

Secretarul de stat american Rex Tillerson condamna lansarea unei rachete balistice intercontinentale de catre Coreea de Nord si cere comunitatii internationale sa ia toate masurile economice si diplomatice pentru ca Phenianul sa isi abandoneze programul nuclear.

Donald Trump urmareste inlocuirea lui Rex Tillerson de la sefia Departamentului de Stat, sustin mai multi oficiali

Presedintele Donald Trump are in considerare inlocuirea Secretarului de Stat, Rex Tillerson, a caror relatie s-a deteriorat datorita pozitiei mai degraba moderate a acestuia fata de Coreea de Nord si a altor diferente, au declarat mai multi oficiali citati de catre New York Times.

Donald Trump vrea sa-l inlocuiasca pe Rex Tillerson. Locul acestuia va fi luat de seful CIA

Donald Trump ar vrea sa il schimbe pe Rex Tillerson din functia de Secretar de Stat, anunta New York Times. Locul sau ar urma sa fie luat de Mike Pompeo, actualul director al CIA. Functia vacanta de.

Rex Tillerson: Statele Unite sunt gata sa apere Europa in fata Rusiei

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, a reafirmat marti angajamentul Statelor Unite de a face face fata agresiunilor Rusiei impotriva vecinilor sai din Europa.

Donald Trump va avea parte de o vizita la Casa Alba din partea premierului Libiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va primi o vizita la Casa Alba, vineri, din parteapremierului Libiei, Fayez al-Sarraj. Casa Alba a mai anuntat ca cei doi oficiali vor purta discutii privind.

Casa Alba, infestata de soareci si gandaci

Casa Alba este o cladire veche, care incepe sa isi arate varsta. Reparatiile de care are nevoie, precum si problemele din diferite incaperi, au fost trecute pe o lista cu necesarul.

CNN va boicota petrecerea de Craciun organizata de Trump la Casa Alba

CNN a anuntat ca va boicota petrecerea de Craciun organizata pentru mass-media, vineri, de presedintele american Donald Trump la Casa Alba, informeaza hollywoodreporter. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )