Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rex Tillerson: Statele Unite sunt gata sa apere Europa in fata Rusiei

România Liberă România Liberă,
Rex Tillerson: Statele Unite sunt gata sa apere Europa in fata Rusiei

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, a reafirmat marti angajamentul Statelor Unite de a face face fata agresiunilor Rusiei impotriva vecinilor sai din Europa. continuă pe România Liberă

Statele Unite, asigurari pentru aliatii europeni de sprijin in fata amenintarilor Rusiei

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a dat asigurari, marti seara, aliatilor din Europa ca Statele Unite isi va respecta angajamentul de a ii proteja in fata unor posibile agresiuni ale un.

VIDEO Secretarul american de stat Rex Tillerson, discurs despre importanta statului de drept

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a vorbit marti seara despre importanta respectarii statului de drept si a valorilor democratice. Discursul sustinut la Washington a fost despre cooperarea dintre Statele Unite si Europa, in fata provocarilor si amenintarilor actuale.

Rex Tillerson: SUA condamna lansarea unei rachete intercontinentale de catre Coreea de Nord

Secretarul de stat american Rex Tillerson condamna lansarea unei rachete balistice intercontinentale de catre Coreea de Nord si cere comunitatii internationale sa ia toate masurile economice si diplomatice pentru ca Phenianul sa isi abandoneze programul nuclear.

Statele Unite cer sau doar solicita, indeamna cu un plus de insistenta?

Nu stiu de cate ori si in ce mod s-au desfasurat intalnirile pe care se presupune ca ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti le-ar fi avut cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei.

ZIUA DESPARTIRII: Adio, Stela Popescu! Mii de oameni sunt gata sa o conduca pe ultimul drum (VIDEO)

Inreaga tara isi ia ramas bun duminica de la Stela Popescu a carei inmormantare are loc la Cernica. Mii de oameni sunt asteptati sa conduca sicriul cu trupul neinsufletit pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )