Libnet.ro
UNICEF

05:45

Reynaers Romania incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reynaers Romania incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 7 milioane euro

Reynaers Romania, companie specializata in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere, anunta incheierea anului 2017 cu o cifra de afaceri estimata la 7 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comisar european da cifra dezastrului din transporturi in Romania: Din alocarile 2007-2013, 800 de milioane de euro sunt pierduti total, iar 2,8 miliarde au fost reprogramate pentru perioada 2014-2020 pentru a continua lucrarile care nu s-au terminat la

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat ca Romania a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013, iar alte 2,8 miliarde de euro au fost reprogramate pentru actualul ciclu financiar pana in 2020 pentru a termina lucrarile incepute in trecut si pe care autoritatile din Romania nu au putut sa le termine la timp. Banii reprogramati mananca practic un sfert din totalul fondurilor europene pentru infrastructura de transport, fonduri ce puteau fi folosite la proiecte noi.

Foarte putine firme din Romania folosesc soft-uri pentru afaceri. Ce asteptari sunt pentru 2018

Eurostat atribuie Romaniei o rata de penetrare a solutiilor de business de tip ERP) de numai 20-21% la nivelul anului 2015, ceea ce inseamna ca un numar considerabil de firme nu folosesc un sistem integrat de gestiune si se bazeaza pe solutii simple de contabilitate si foi de calcul tabelar. Insa, sub presiunea modificarilor fiscale si a lipsei acute de specialisti, investitiile companiilor locale in solutii software de afaceri ar putea creste, sustine compania Entersoft Romania.

Corina Cretu: Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro alocate infrastructurii de transport

Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013, a declarat, luni, Comisarul Europeanpentru Politica Regionala, Corina.

CSM Poli Iasi incheie anul cu victorie

Echipa CSM Poli Iasi s-a despartit de suporteri cu o victorie concludenta in fata lanternei rosii Juventus Bucuresti, scor 3-1, in etapa a 22-a din Liga 1 Betano.

VIDEO Garile fantoma din Romania. Autoritatile au cheltuit pentru ele 350 de milioane de lei

Tara noastra are gari noi si moderne acolo unde oamenii nu au nevoie de ele. Oficialii au tocat peste 350 de milioane de lei pentru statii de cale ferata care nu au calatori si nici directii de mers.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )