Libnet.ro
UNICEF

09:17

VIDEO Garile fantoma din Romania. Autoritatile au cheltuit pentru ele 350 de milioane de lei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Garile fantoma din Romania. Autoritatile au cheltuit pentru ele 350 de milioane de lei

Tara noastra are gari noi si moderne acolo unde oamenii nu au nevoie de ele. Oficialii au tocat peste 350 de milioane de lei pentru statii de cale ferata care nu au calatori si nici directii de mers. continuă pe Hotnews

Sondaj printre firmele germane din Romania: Situatia actuala este buna, dar au crescut ingrijorarile fata de conditiile politico-economice si stabilitatea juridica

Situatia actuala a companiilor germane din Romania este buna si asteptarile pe termen scurt in ce priveste evolutia propriei companii sunt optimiste, dar, comparativ cu sondajul din toamna anului 2016, procentul celor care vad o inrautatire a situatiei conjuncturale pe termen mediu a crescut puternic 2017: 29% mai rau, 2016: 8%), arata rezultatele chestionarului actual, realizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana in septembrie 2017. Conditiile-cadru politico-economice sunt considerate de departe cel mai mare risc pentru economie. Peste 69% din companiile care au participat la chestionar sunt nemultumite de acest aspect, ceea ce constituie o inrautatire semnificativa fata de chestionarul din toamna anului trecut.

Mihai Chirica, primarul Iasiului, spune ca Romania este pregatita pentru unirea cu R. Moldova:Putem imparti bucatica aia de paine, care nu e foarte mare, fara niciun fel de problema

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat vineri, 15 decembrie, la emisiunea Ora Basarabiei de la Iasi TV, ca Romania este pregatita pentru o eventuala unire cu Republica Moldova, in pofida afirmatiilor ca tara nu ar fi inca gata sa-si asume acest proces, transmite Radio Chisinau.

Asociatia procurorilor din Romania a realizat o brosura a exemplelor practice privind efectele modificarilor Codului de procedura penala si Codului penal

Asociatia procurorilor din Romania a intocmit o brosura a exemplelor practice privind efectele pe care le pot avea modificarile preconizate ale Codului de procedura penala si Codului penal. Propriu-zis, potrivit procurorilor, acestia au preluat textele modificate din forma transmisa in mod oficial Asociatiei si le-au aplicat pe exemple inspirate din activitatile practice ale magistratilor si simplificate pentru a fi cat mai usor de inteles de catre cetateni.

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, prim pas spre liberalizarea onorariilor

Investigatia privind posibile practici anticoncurentiale ale Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania UNNPR), prin acceptarea angajamentelor asumate de aceasta organizatie, a fost finalizata de Consiliul Concurentei, iar acest lucru reprezinta un prim pas in procesul de liberalizare a onorariilor notarilor.

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, discutat la Bruxelles

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, prin modificarea legilor justitiei de catre coalitia aflata la putere, a fost una dintre temele de astazi ale sedintei Comisiei de Dialog Social Live Performance din cadrul Comisiei Europene, la care au participat, din partea Romaniei, Leonard Paduret, presedinte al Federatiei Cultura si Mass - Media FAIR - MediaSind, impreuna cu presedintele executiv Cristi Godinac. Modificarea, in regim de urgenta, a legilor justitiei, care genereaza un atac grav asupra intregului sistem democratic din tara, transforma jurnalistii in infractori, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Cultura si Mass - Media FAIR-MediaSind.

Am fost si sotie, si amanta Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrite din Romania!

Cea mai frumoasa actrita din Romania anilor `80, s-a confesat la o emisiune de televiziune, marturisind ca si-a iubit ambii soti, dar, ca a fost si in postura de amanta, scrie Click. Cezara.

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene, a declarat, astazi, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul Galei Fondurilor Structurale.

Foarte putine firme din Romania folosesc soft-uri pentru afaceri. Ce asteptari sunt pentru 2018

Eurostat atribuie Romaniei o rata de penetrare a solutiilor de business de tip ERP) de numai 20-21% la nivelul anului 2015, ceea ce inseamna ca un numar considerabil de firme nu folosesc un sistem integrat de gestiune si se bazeaza pe solutii simple de contabilitate si foi de calcul tabelar. Insa, sub presiunea modificarilor fiscale si a lipsei acute de specialisti, investitiile companiilor locale in solutii software de afaceri ar putea creste, sustine compania Entersoft Romania.

Presa internationala relateaza despre funeraliile din Romania. Afectiunea pentru Regele Mihai se manifesta pe fondul discreditarii clasei politice (FOTO)

Romanii isi iau adio sambata de la ultimul lor rege, Mihai I. Funeraliile nationale care au loc in Romania sunt amplu tratate in presa internationala. BBC a transmis.

Cornel Gales pleaca din Romania: De ce as mai ramane? Din pacate, sotul Ilenei Ciuculete...

Craciun in care nu o va mai avea alaturi pe sotia sa, Ileana Ciuculete, artista plecata dintre noi in luna martie. Gales a avut grija sa-si faca planuri de Craciun si de Anul Nou, pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )