Libnet.ro
UNICEF

21:00

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 IASI Lupta stransa intre Iohannis si Ponta pe municipiul Iasi. PSD, victorie zdrobitoare in judet

Adevărul Adevărul,
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 IASI Lupta stransa intre Iohannis si Ponta pe municipiul Iasi. PSD, victorie zdrobitoare in judet

Potrivit numaratorii paralele a 60% din buletinele de vot, realizata de PSD, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit voturile in municipiul Iasi, PSD obtinand un procent sub media nationala. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Surpriza de proportii la Iasi: Iohannis a castigat in fata lui Ponta in principalul fief PSD din Moldova

Potrivit numaratorii paralele a ACL, Klaus Iohannis a castigat in fata lui Victor Ponta in municipiul Iasi, PSD obtinand un rezultat mult mai slab decat media nationala.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Iasi

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Iasi, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente

Biroul Electoral Central BEC) va publica rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 in cel mult 48 de ore de la inchiderea urnelor de vot. in acest timp, Birourile Electorale Judetene si Birourile Electorale din strainatate vor trimite numaratoarea voturilor spre BEC, care va centraliza voturile si va da, mai intai, rezultate partiale, apoi pe cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Caras-Severin

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Timis

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Timis, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Gorj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Gorj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Sibiu

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Sibiu, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mehedinti

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mehedinti, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Mures

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Mures, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Braila

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Braila, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )