Libnet.ro
UNICEF

10:30

REZULTATE Bacalaureat de toamna 2014. 16,41% dintre candidatii judetului Arad au promovat examenul maturitatii din a doua etapa

Adevărul Adevărul,
REZULTATE Bacalaureat de toamna 2014. 16,41% dintre candidatii judetului Arad au promovat examenul maturitatii din a doua etapa

Inainte de contestatii 16, 41 la suta dintre candidatii din Arad au promovat bacalaureatul de toamna inainte de contestatii, conform rezultatelor afisate de Inspectratul Scolar Judetean ISJ), in timp ce la patru licee niciun candidat nu a obtinut media de trecere. continuă pe Adevărul

REZULTATE Bacalaureat de toamna 2014. 22,27% dintre candidati au promovat examenul maturitatii din a doua etapa

Doar 22,27% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat, potrivit Ministerului Educatiei Nationale MEN).

Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Peste 600 de absolventi din judetul Valcea sustin vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Cei mai multi dintre candidati dau examen la biologie. Subiectele la proba optionala vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro.

Bacalaureat de toamna 2014. Doar 133 de absolventi de liceu din Vrancea au promovat examenul de maturitate. Procentul nereusitilor este de 77,13%

Ministerul Educatiei Nationale a publicat rezultatele sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat 2014. Contestatiile se vor depune luni, 1 septembrie, intre orele 12.

Bacalaureat de toamna 2014 Botosani. Elevii botosaneni relaxati la ultima proba la alegere: Ma simt ca si cum as fi luat BAC-ul

Elevii botosaneni au sustinut si ultima proba a celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat. Absolventii s-au declarat mult mai relaxati la ultima proba decat la romana sau matematica. Elevii care nu au scris nimic la primele probe nu s-au mai prezentat la examen.

Bacalaureat de toamna 2014. Doi elevi buzoieni au fost eliminati din examenul la proba optionala a profilului

Peste 800 de absolventi din judetul Buzau au sustinut vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, cea care incheie sesiunea de toamna. Doi elevi de la Liceul Victor Frunza, din Ramnicu Sarat, au fost eliminati din clasa, dupa ce au fost prinsi cu copiute.

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, elevii sustin proba la alegere a profilului. Subiectele si baremele, pe adevarul.ro

Astazi, elevii sustin ultima proba scrisa din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat 2014 la una din 10 materii la alegere. Adevarul va publica in timp real subiectele de la examen si va va tine la curent cu ultimele noutati in materie de Bac.

Bacalaureat de toamna 2014: Azi, elevii au sustinut proba la alegere a profilului

Peste 350 absolventi de liceu din Satu Mare au sustinut vineri proba scrisa la alegere a profilului si specializarii la sesiunea de toamna a examenului de Bac 2014. Adevarul. ro a publicat toate subiectele.

Bacalaureat de toamna 2014: Astazi, 999 de elevii din Maramures sustin proba la alegere a profilului

Ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, pentru candidatii din Maramures. La nivel de judet pentru sustinerea probei la alegere a profilului si specializarii s-au inscris un numar de 999 de candidati.

BACALAUREAT TOAMNA 2014 OLT Cei mai multi candidati au sustinut proba la Biologie

Peste 900 de absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt au sustinut, vineri 29 august, proba scrisa optionala a profilului in cadrul sesiunii a doua la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dintre candidati au dat examen la Biologie, acestia fiind urmati de cei la Geografie. Subiectele la proba optionala au fost publicate pe site-ul adevarul. ro.

Rezultate BAC toamna: 80% dintre candidati au picat sesiunea

Doar 22,25% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat examenul de Bacalaureat 2014, sesiunea din august, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )