Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rezultate din Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Rezultate din Liga Campionilor

Apasati aici pentru a vedea rezultatele inregistrate, marti si miercuriseara, in Liga Campionilor. Tot aici vedeti si programul complet al fazei grupelor. continuă pe Online Sport

Rezultate din Liga Campionilor. Trei mari surprize

Apasati aici pentru a vedea rezultatele inregistrate, marti seara, in Liga Campionilor. Tot aici vedeti si programul complet al fazei grupelor.

Statistici interesante dupa meciurile de marti din Liga Campionilor

Va prezentam mai jos cateva statistici interesante dupa cele opt meciuri disputate marti seara in etapa secunda din Liga Campionilor.

Rezultate din Liga I

Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, sambata si duminica, in etapa a XII-a a Ligii I, programul ultimului meci si clasamentul competitiei, potrivit Mediafax:.

Liga Campionilor: Mourinho revine la Porto ca adversar, Barcelona fara Messi

Etapa a 2-a din Liga Campionilor propune opt partide, marti seara de la ora 21:45, doua dintre acestea avand conotatii speciale pentru actorii implicati.

Record de prezente in Liga Campionilor pentru un jucator legendar al competitiei

Titular la FC Porto in disputa cu Chelsea, castigata de lusitani pe teren propriu cu 2-1, portarul spaniol Iker Casillas a stabilit un nou record in ceea ce priveste prezentele in Liga Campionilor.

Refuzat de Steaua, un fost atacant de la Bistrita marcheaza in Liga Campionilor

Gigi Becali pusese la un moment dat ochii pe unul dintre cei mai promitatori atacanti din Liga 1, dar a considerat ca 100. 000 de euro reprezinta o suma prea mare pentru valoarea acestuia.

Iker Casilas a devenit jucatorul cu cele mai multe prezente in Liga Campionilor. Topul jucatorilor cu peste 100 de aparitii

Iker Casillas, actualul portar al echipei Porto a bifat marti seara cea de-a 152-a prezenta in Liga Campionilor, depasindu-l astfel pe Xavi Hernandez in topul aparitiilor totale in aceasta competitie.

Rezultate Liga Campionilor: Bayern, victorie la scor. Soc pentru Arsenal, Chelsea si Roma!

Cea de a doua etapa a Ligii Campionilor a adus cateva rezultate surpriza, printre care si infrangerile suferite de Arsenal si Chelsea. in schimb Bayern Munchen a obtinut cea mai categorica victorie a serii.

Matel, victima unui macel: echipa romanului a fost distrusa de Bayern. Surprize uriase in Liga Campionilor

Fundasul de 25 de ani n-a jucat, runda trecuta, in prima etapa din faza grupelor. Iar la ce s-a intamplat, marti, la Munchen, probabil ca a regretat ca a fost folosit de antrenorul Zoran Mamici.

Liga Campionilor: Barcelona - Leverkusen 2-1 / Arsenal - Olympiacos 2-3 / Porto - Chelsea 2-1 / Rezultatele complete si marcatorii

Seara de Champions League a produs cateva surprize. AS Roma a pierdut in deplasarea din Belarus, 2-3 cu Bate Borisov, Arsenal Londra a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 3-2 de Olympiakos Pireu, iar Chelsea Londra a pierdut pe terenul celor de la FC Porto, scor 1-2. Rezultatele complete si marcatorii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )