Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rezultate din play-off-ul Ligii Campionilor. Lucescu, cu un picior in grupe, dupa ce a triumfat la Viena

Adevărul Adevărul,
Rezultate din play-off-ul Ligii Campionilor. Lucescu, cu un picior in grupe, dupa ce a triumfat la Viena

Daca marti a fost seara echipelor gazda, care s-au impus pe linie in primele cinci partide din play-off-ul Ligii Campionilor, in aceasta seara mai ales oaspetii au avut castig de cauza. continuă pe Adevărul

Telex din lumea fotbalului: Sergio Ramos, salariu colosal la Real Madrid. Unde vedem play-off-ul Ligii Campionilor

Real Madrid a confirmat prelungirea acordului stoperului de 29 de ani, iar echipa care a eliminat Steaua din Liga isi va continua parcursul in Europa.

Rezultatele zilei in playoff-ul Ligii Campionilor

Cinci meciuri sunt programate, marti, in barajul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Vedeti mai jos rezultatele inregistrate in aceste meciuri.

Programul zilei in playoff-ul Ligii Campionilor

Cinci meciuri sunt programate, marti, in barajul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Vedeti mai jos programul acestor partide.

Rezultatele si marcatorii meciurilor de marti din play-offul Ligii Campionilor. Azi joaca Sahtiorul lui Mircea Lucescu

Aseara s-au disputat primele cinci partide din play-offul Ligii Campionilor, partide care s-au incheiat cu rezultate normale, lipsind pentru moment surprizele.

Stelea, dezgustat de smecheriile romanesti: cum a comentat fostul portar decizia luata de UEFA in cazul lui Radoi

Tanarul tehnician al ros-albastrilor a primit o lovitura grea inaintea dublei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa, insa Arnold sustine ca, de fapt, forul european a corectat o anomalie.

Rezultate din etapa a VII-a a Ligii I si clasamentul competitiei: CSMS Iasi - Dinamo, scor 0-0; FC Voluntari invinsa de Astra Giurgiu, scor 2-1

Formatia CSMS Iasi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata duminica, pe teren propriu, in compania echipei Dinamo, in etapa a VII-a a Ligii I, meci la care iesenii au ratat un penalti, transmite Mediafax. Tot duminica, formatia FC Voluntari a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 1-0), de echipa Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, prima partida pentru gruparea ilfoveana de cand Flavius Stoican a preluat conducerea tehnica.

Mircea Lucescu in fata unei noi provocari cu numele Rapid

Prezent la conferinta de presa dinaintea meciului cu Rapid Viena din barajul pentru grupele Ligii Campionilor, Mircea Lucescu a fost rugat sa vorbeasca despre spiritul echipelor cu acest nume, amintindu-se de perioada cand a antrenat-o pe Rapid Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )