Libnet.ro
UNICEF

10:16

Rezultate din saisprezecimile Europa League

Online Sport Online Sport,
Rezultate din saisprezecimile Europa League

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in returul saisprezecimilor din Europa League. continuă pe Online Sport

Julen Lopetgui a luat frica CFR-ului: Suntem precauti

Sevilla a simtit pe propria piele ca CFR Cluj e o nuca tare si antrenorul Julen Lopetegui si-a moderat discursul inaintea returului de joi seara din saisprezecimile Europa League.

Cine transmite la TV meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League

Sevilla si CFR Cluj se intalnesc, joi, de la 22:00, in returul 16-imilor Europa League, iar scorul va incepe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriti, dar campionii Romaniei au facut cateva victime cu nume in acest sezon european. Meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League transmis Tv Echipele probabile: Sevilla: Bounou .

Meci de Europa League amanat de furtuna

Partida dintre Salzburg si Eintracht Frankfurt, programata joi seara in returul 16-imilor de finala in Europa League, a foat amanata din cauza unei alerte de furtuna.

Sevilla CFR Cluj Live Stream Online pe Digi Sport 1 Europa League

Meciul dintre Sevilla si CFR Cluj va avea loc joi, 27 februarie, de la ora 22:00 Digi, Dolce, Look), pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League. CFR Cluj si Sevilla s-a incheiat la egalitate, 1-1, saptamana trecuta, in prima mansa. Sevilla CFR Cluj Live Stream .

Europa League: AS Roma, Basel, Bayer Leverkusen, Istanbul BB, LASK Linz, Wolfsburg si Wolverhampton s-au calificat in optimi

Formatiile AS Roma, Basel, Bayer Leverkusen, LASK Linz, Wolfsburg si Wolverhampton s-au calificat, in urma rezultatelor inregistrate joi, in optimile Europa League.

Europa League: Sevilla - CFR Cluj (de la 22:00) Au nevoie de o seara magica

A fost 1-1 in tur, intr-un meci in care CFR-ul a fost egalata in minutul 82. Chiar si cu o victorie, lucrurile nu s-ar fi schimbat prea mult, spune Dan Petrescu. Sevilla este favorita certa la calificarea in optimile Europa League, dar Ciprian Deac si compania spera intr-o minune pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla vs CFR este in direct pe Digi, Telekom si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Ianis Hagi, inger si demon pentru Rangers: Romanul a irosit un penalty in partida cu Braga, dar a pasat decisiv la golul victoriei, iar echipa sa merge in optimile Europa League

Glasgow Rangers, echipa scotiana la care evolueaza Ianis Hagi, a obtinut calificarea in optimile de finala ale Europa League, dupa ce a invins-o pe Braga si in returul din Portugalia, scor 0-1 2-4 la.

Penalty ratat de Ianis Hagi in Europa League. S-a revansat cu pasa de gol

Internationalul roman Ianis Hagi a avut parte de primul moment delicat in tricoul lui Rangers. Pana la urma totul s-a terminat cu bine pentru gruparea scotiana in deplasarea de Europa League de la Braga.

Arbitri din Letonia la returul Sevilla - CFR Cluj

UEFA a anuntat brigazile de arbitri care vor oficia, joi, in mansa retur a saisprezecimilor Europa League.

Europa League: Inter - Ludogoret se va disputa fara spectatori

Meciul dintre echipele Inter Milano si Ludogoret Razgrad, din mansa secunda a saisprezecimilor de fi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )