Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rezultate din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Rezultate din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele inregistrate, marti seara, in prima mansa a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Miercuri sunt programate celelalte partide din aceasta faza a competitiei. continuă pe Online Sport

Sheriff Tiraspol a reusit doar o remiza in primul meci din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Tiraspolenii nu au reusit sa se impuna in meciul de acasa cu campioana Muntenegrului, Sutjeska. Echipa mai are sanse pentru a accede in turul trei al Ligii Campionilor.

Care sunt rezultatele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor: Viktoria Plzen Cehia) - Zeljeznicar Bosnia-Hertegovina) 4-3 BATE Borisov Belarus) - Sahtior Karagandi Kazahstan) 0-1 Dinamo Tbilisi Georgia) - Streymur Insulele Feroe) 6-1 Sheriff Moldova) - Sutjeska Muntenegru) 1-1 Ekranas Lituania) - Hafnarfjordur Islanda) 0-1 Fola Esch Luxemburg) - Dinamo Zagreb Croatia) 0-5 Birkirkara Malta) - Maribor Slovenia) .

Champions League: Rezultate consemnate marti, in turul doi preliminar

Sahtior Karagandi Kazahstan) a oferit surpriza zilei in partidele din turul doi preliminar al Champions League: s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la BATE Borisov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Steaua a invins fara probleme Vardar Skopje in preliminariile Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a dispus cu 3-0 de formatia macedoneana Vardar Skopje, marti seara, pe Arena Nationala din Capitala, in prima mansa a turului II preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a marcat.

Victoriile din Liga il umplu de bani pe Reghecampf. Cat va castiga antrenorul pentru fiecare succes obtinut de Steaua in grupele Ligii Campionilor

Desi Steaua va juca doua tururi preliminare si un play-off pentru a accede in grupele Ligii Campionilor, Laurentiu Reghecampf si-a trecut in contract o caluza speciala care ii va asigura o prima uriasa daca echipa sa va obtine victorii in grupe.

Steaua a incalcat regulamentul UEFA al Ligii Campionilor

Regulamentul Ligii Camponilor UEFA sezonul 2012/2013) scrie ca inaintea unui meci in Champions League cluburile TREBUIE sa sustina o conferinta de presa. Acest aspect a fost omis de oficialii Stelei, dar si de cei ai lui Vardar, inainte de partida de marti. Iata ce spune regulamentul UEFA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )