Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rinat Ahmetov ar putea cumpara combinatul soderurgic din Galati

B1 B1,
Rinat Ahmetov ar putea cumpara combinatul soderurgic din Galati

Compania ArcelorMittal ar putea vinde combinatului siderurgic din Galati pentru a putea prelua cea mai mare otelarie din Europa. Mutarea ar putea obliga, insa, compania ArcelorMittal sa vanda unele unitati pe. continuă pe B1

Rinat Ahmetov ar putea cumpara combinatul siderurgic din Galati

Compania ArcelorMittal ar putea vinde combinatului siderurgic din Galati pentru a putea prelua cea mai mare otelarie din Europa. Mutarea ar putea obliga, insa, compania ArcelorMittal sa vanda unele unitati pe.

Combinatul siderurgic din Galati ar putea fi vandut. Mii de angajati, in pericol

Compania ArcelorMittal ar putea vinde combinatul siderurgic din Galati, pentru a compensa preluarea Ilva, cea mai mare otelarie din Europa, transmite corespondentul MEDIAFAX. Reprezentantii sindicatelor de pe.

Arcelor Mittal ar putea vinde fabrica de la Galati pentru a prelua Ilva

Compania ArcelorMittal ar putea vinde combinatul siderurgic din Galati, pentru a compensa preluarea .

Galati: ArcelorMittal ar putea vinde combinatul siderurgic

Combinatul siderurgic din Galati ar putea fi vandut in curand. Compania ArcelorMittal se pregateste sa renunte la mai multe unitati din Europa pentru a nu incalca regulile concurentei si cele privind.

ArcelorMittal ar putea vindecombinatul siderurgic din Galati. Grupul face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE. in acest sens a fost intocmita o lista care a fost trimisa Comisiei Europene, existand zvonuri ca pe aceasta s-ar regasi si Combinatul de la Galati.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )