Libnet.ro
UNICEF

21:15

RIO 2016 Primul sportiv neutru campion olimpic

Adevărul Adevărul,
RIO 2016 Primul sportiv neutru campion olimpic

Kuwaitianul Fehaid Al Deehani, care concureaza la Rio ca independent, a devenit, miercuri, primul sportiv neutru devenit campion olimpic, el castigand proba de dublu trap din cadrul competitiei de tir. continuă pe Adevărul

RIO 2016. Un sportiv african ajunge, pentru prima data, in sferturile de finala la tenis de masa

Jucatorul nigerian de tenis de masa Quadri Aruna a devenit primul african din istorie prezent in sferturile de finala in proba de simplu masculin la Jocurile Olimpice.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Elizabeta Samara a acces in turul trei la tenis de masa, la Rio-2016, in timp ce Adrian Crisan s-a calificat si el mai departe.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

OLIMPIADA. Romania, prima victorie la handbal feminin la RIO 2016

Romania reintra in batalia pentru o medalie la handbal feminin la RIO 2016. Dupa doua infrangeri in primele meciuri, in fata Angolei si Braziliei, Romania a invins.

Rio 2016: Programul Romaniei de miercuri (Ziua 5)

Miercuri si miercuri noapte sportivii romani continua participarea la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, in cautarea primei medalii. Dublul Tecau-Mergea va juca in semifinala de tenis, intra in concurs la scrimaTiberiu Dolniceanu, avem o finala de haltere, trei semifinale la canotaj, dar si al treilea meci al Romaniei la handbal feminin.

Dodean iese de la Rio 2016 dupa un meci slab

Daniela Dodean a fost eliminata luni in turneul de tenis feminin individual de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )