Libnet.ro
UNICEF

11:30

Risc de avalansa in zonele muntoase din Arges

România Liberă România Liberă,
Risc de avalansa in zonele muntoase din Arges

Salvamontistii din Arges anunta ca in zonele de munte din acest judet exista risc insemnat de producere a unor avalanse si amintesc turistilor ca in aceasta perioada toate trasele montane raman inchise, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

RISC DE AVALANSA in zonele muntoase din Arges. Toate traseele montane din judet sunt inchise

Salvamontistii din Arges anunta ca in zonele de munte din acest judet exista risc insemnat de producere a unor avalanse si amintesc turistilor ca in aceasta perioada toate trasele montane raman.

Managerul unui spital din Arges: Sectorul privat din medicina sufera de o lipsa acuta de coerenta in reglementari

Doctorul Flavius Bajan, directorul spitalului privat Muntenia Hospital din Pitesti, finantat aproape integral de SIF Muntenia, spune ca fenomenul migrarii medicilor este doar un efect al unui cumul de probleme majore ale sistemului medical din Romania,.

Primarul unei comune din Arges vizat intr-un dosar de evaziune in domeniile IT si constructii, retinut

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, vizat in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, in care duminica au fost facute perchezitii la persoane si firme din domeniile IT si constructii, printre care Erbasu, UTI si Strabag, a fost retinut, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )