Libnet.ro
UNICEF

07:45

Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

B1 B1,
Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgent a decis ca doua resedinte de comune din Jud. Cluj, Sic si Savadisla, sa intre in carantina din cauza ratei mari a infectiei cu noul coronavirus. in Sic,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Peste 20 de localitati din Brasov au incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 intre 1,5 si 3 la mia de locuitori

Institutia Prefectului din Brasov a transmis luni ca doua localitati din judet, respectiv orasul Victoria si comuna Cristian, au depasit pragul de 4 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, iar alte ci.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala CCR) discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii, scrie Agerpres. Potrivit ordinii de zi a sedintei, judecatorii constitutionali discuta exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor articolului 8 alineatele 3) - 9) cu referire la sintagma izolarea intr-o unitare sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare si ale articolului 19 din Legea 1362020 privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic. Avocatul Poporului sustine in sesizare ca masura internarii obligatorii izolarea obligatorie intr-o unitate sanitara), avand trasaturile unei masuri restrictive de libertate, trebuie sa fie o masura de ultim resort, dupa ce alte remedii posibile au fost epuizate.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii, obligatorie in toate spatiile publice deschise in Targu Mures si in alte sase localitati din judet

Purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din Targu Mures si si in alte sase localitati din judet, pe fondul cresterii numarului cazurilor pozitive de.

CCR discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala discuta, marti, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii. Potrivit ordinii de zi a sedinte citate de Agerpresi, judecatorii CCR discuta.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii

Curtea Constitutionala CCR) discuta, astazi, sesizarea Avocatului Poporului privind doua articole din Legea carantinarii.

in cate localitati din Romania a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

In Romania, rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori in 255 de localitati, intre care 15 orase si 22 de municipii, intre care Bucuresti, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bacau, Resita, Sfantu Gheorghe, Craiova sau Ramnicu Valcea, potrivit secretarului de stat Raed Arafat.

inca doua localitati au intrat in scenariul rosu. Politia si Jandarmeria asigura perimetrul

Localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat, in aceasta dimineata, in carantina. Pe langa obligativitatea purtarii mastii de protectie sau inchiderea scolilor, autoritatile impun si restrictii de circulatie.

Stables a deschis nou spatiu de co-working In locatia fostelor grajduri ale Imperiului Austro-Ungar din Cluj

Stables, un nou concept de serviced office, un spatiu de co-working premium s-a deschis in inima orasului Cluj-Napoca, chiar in incinta fostelor Grajduri Imperiale.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca

Doisprezece angajati ai Spitalului Municipal Cluj-Napoca au fost confirmati cu noul coronavirus.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca. 12 cadre medicale, infectate

12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, devenit de curand unitate COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )