Libnet.ro
UNICEF

10:00

Risc de Tara. Isarescu: Traim un paradox: avem cea mai buna situatie macro, dar cele mai mari riscuri

B1 B1,
Risc de Tara. Isarescu: Traim un paradox: avem cea mai buna situatie macro, dar cele mai mari riscuri

Situatie paradoxala in Romania. Potrivit guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca niciodata in toata cariera lui, de 26 de ani, nu a vazut o situatie macroeconomica atat de. continuă pe B1

Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Orasul Brosteni, din judetul Suceava, este situat in zona montana si, chiar daca este greu de crezut, este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, intinzandu-se pe aproape 600 de kilometri patrati. Localitatea este pomenita si de Ion Creanga in Amintiri din copilarie, cand Nica ia raie de la caprele Irinucai.

Cea mai buna supa-crema de morcovi si linte

Aceasta reteta pentru cea mai buna supa-crema de morcovi si linte este inspirata din bucataria marocana. Secretul sta in condimentele variate si aromate, pe care desigur, le poti alterna dupa gustul tau. Dar tine cont si de recomandarile noastre: chimen, turmeric, coriandru, boia si scortisoara care vor completa cremoasa si satioasa supa-crema.

China a trimis in spatiu astronauti pentru cea mai lunga misiune extraterestra

Pe 17 octombrie, China incepe cu doi astronauti cea mai lunga misiune extraterestra a sa. Timp de o luna vor trai in spatiu.

Cea mai importanta zi din istoria Timisoarei, sarbatorita cu fast in capitala Banatului: 300 de ani de europenitate

Timisoara sarbatoreste cu fast 300 de ani de la eliberarea de sub ocupatia otomana. Data de 18 octombrie 1716 este considerata de multi istorici cea mai importanta zi din istoria Timisoarei.

10.000 de lei pentru cea mai spectaculoasa inventie, la SAB 2016

Esti pasionat de inventica si cercetare in domeniul auto? Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti Accesorii te provoaca sa propulsezi viitorul! Cea mai.

Cea mai buna prajitura cu dovleac si crema de branza

Aceasta varianta dulce a clasicei lasagna, cea mai buna prajitura cu dovleac si crema de branza, este desertul acestui sezon. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar cele pe care le vei cumpara trebuie sa fie proaspete.

Alice Peneaca, cea mai buna aparitie de la Cosmopolitan, intr-un costum Styland

Alice Peneaca a avut cea mai buna aparitie vestimentara de la petrecerea aniversara Cosmopolitan. Stilistii au cazut de acord ca modelul a avut cel mai elegant si cool outfit, purtand un costum impecabil de la Styland.

VIDEO! Cea mai emotionanta cerere in casatorie! Tanara asta a crezut ca merge la film, insa a izbucnit in plans cand a vazut ce o astepta acolo!

O tanara din Bucuresti a avut parte de surpriza vietii sale dupa ce a fost ceruta in casatorie in cel mai original si emotionant mod. Dupa sase ani de relatie, Gabi a decis ca a venit momentul sa o ceara in.

Asta este cea mai tare combinatie de taste! O sa iti para rau ca nu ai folosit-o pana acum

Daca tot pierdem din ce in ce mai mult timp scriind documente, emailuri si postari pe Facebook, sunt utile aceste de scurtaturi de taste in windows pentru o eficienta sporita. Indiferent daca vreti sa.

Cum a ajuns cea mai veche rafinarie din Romania sa fie vanduta bucata cu bucata. A rezistat peste 100 de ani, chiar si ploii de bombe nemtesti din razboiul mondial

In iulie 2010 s-a auzit in Campina, pentru ultima data, sirena care anunta finalul schimbului de zi la Rafinaria SteauaRomana. A fost ziua in care ultimii salariati, 334 de persoane, primeau notificare de concediere colectiva. Ceea ce nu au reusit bombardamentele din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a reusit statul roman: sa puna pe butuci un colos care timp de mai bine de 100 de ani a rafinat petrol fara incetare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )