Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce risca Antena Group dupa incasarea amenzii penale de 350.000 de lei in procesul de santaj cu RCS-RDS

B1 B1,
Ce risca Antena Group dupa incasarea amenzii penale de 350.000 de lei in procesul de santaj cu RCS-RDS

Unul dintre cele mai interesante detalii din dosarul familiei Voiculescu in procesul de santaj cu RCS-RDS este reprezentat de condamnarea Antena Group la o amenda penala de 350. 000 de lei. Jurnalistii de la. continuă pe B1

Ce risca Antena Group dupa incasarea amenzii penale

Noutatea in noul dosar al familiei Voiculescu in procesul de santaj cu RDS-RCS este condamnarea Antena Group la o amenda penala in valoare de 350. 000 de lei pentru santaj in forma continuata. Potrivit unor specialisti in drept consulatati de HotNews. ro, daca sentinta ramane definitiva in cazul Antena Group, se inscrie condamnarea in cazierul judiciar la fel ca la persoanele fizice. Daca in timp de 3 ani compania nu mai comite vreo fapta, se reabiliteaza de drept. Daca comite alta fapta, persoana juridica devine recidivista. Ca recidivista, sanctiunea amenzii e mai mare. Pe de alta parte, judecatori pot aplica si asa numitele pedepse complementare.

Radu Banciu, despre procesul de santaj dintre Antena Group si RCS-RDS: Erau conditii desigur inumane de sclavagism canale care nici nu intrau in discutie daca erau bune sau proste, dar chipurile erau indispensabile (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 12 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al sentintei primite de familia Voiculescu si Antena Group, a carei diferentiere de catre ca.

Comunicat Intact Media Group, dupa sentinta din dosarul Antena Group - RCSRDS

Intact Media Group a luat act de decizia Curtii de Apel de astazi, 12 mai 2016. Vom contesta hotararea instantei, convinsi fiind de justetea probelor noastre. Aflat in cel de-al douazecisicincilea.

Sentinte in dosarul Antena Group-RCSRDS: Antena 3 a fost achitata de toate acuzatiile

Primele sentinte in dosarul Antena 1 - RCSRDS. Antena 3 a fost achitata de toate acuzatiile, la fel si Intact Publishing, o alta companie din trustul Intact. Directorul Antena 1, Sorin.

Verdict in dosarul Antene-RCSRDS: SC Intact Publishing, achitata. Antena Group, amendata. Camelia Voiculescu, 2 ani de inchisoare cu suspendare, Dan Voiculescu, 2 ani cu executare, Sorin Alexandrescu, 3 ani si 6 luni cu executare

33 - Intact Media Group anunta, intr-un comunicat, ca va contesta decizia Curtii de Apel in dosarul de santaj Antene-RCS. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti s-au pronuntat, joi,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )