Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu, despre procesul de santaj dintre Antena Group si RCS-RDS: Erau conditii desigur inumane de sclavagism canale care nici nu intrau in discutie daca erau bune sau proste, dar chipurile erau indispensabile (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre procesul de santaj dintre Antena Group si RCS-RDS: Erau conditii desigur inumane de sclavagism canale care nici nu intrau in discutie daca erau bune sau proste, dar chipurile erau indispensabile (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 12 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al sentintei primite de familia Voiculescu si Antena Group, a carei diferentiere de catre ca. continuă pe B1

Radu Banciu, despre candidatii in cursa pentru Primaria Capitalei: Niciodata riscul de a fi intr-un imperiu al spagii nu a fost mai mare ca pana acum (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 10 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al candidatilor la cursa pentru Primaria Capitalei, debutand cu o intrebare pentru.

Radu Banciu, despre candidatura lui Adrian Severin la Primaria Capitalei: Cu cat ai facut mai multe nenorociri, cu atat te pui mai abitir pe lista asta de candidati. Severin participa la alegeri ca sa nu se plictiseasca (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 8 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cazul candidatului la Primaria Capitalei, Adrian Severin. Dupa ce candidatul a declarat ca.

Ce risca Antena Group dupa incasarea amenzii penale de 350.000 de lei in procesul de santaj cu RCS-RDS

Unul dintre cele mai interesante detalii din dosarul familiei Voiculescu in procesul de santaj cu RCS-RDS este reprezentat de condamnarea Antena Group la o amenda penala de 350. 000 de lei. Jurnalistii de la.

Ce risca Antena Group dupa incasarea amenzii penale

Noutatea in noul dosar al familiei Voiculescu in procesul de santaj cu RDS-RCS este condamnarea Antena Group la o amenda penala in valoare de 350. 000 de lei pentru santaj in forma continuata. Potrivit unor specialisti in drept consulatati de HotNews. ro, daca sentinta ramane definitiva in cazul Antena Group, se inscrie condamnarea in cazierul judiciar la fel ca la persoanele fizice. Daca in timp de 3 ani compania nu mai comite vreo fapta, se reabiliteaza de drept. Daca comite alta fapta, persoana juridica devine recidivista. Ca recidivista, sanctiunea amenzii e mai mare. Pe de alta parte, judecatori pot aplica si asa numitele pedepse complementare.

Radu Banciu: Judecatorul varanului Dan Voiculescu lua intre 5.000 si 7.000 de euro pe un verdict favorabil. Ce, nu stia ca a furat?! A tras-o, a intors-o... Pana la urma a ajuns unde trebuia (VIDEO)

Judecatorul Stan Mustata, condamnat inchisoare definitiv. Acesta este unul dintre subiectele din emisiunea Lumea lui Banciu, din data de 11 mai. Radu Banciu a comentat decizia judecatorilor inaltei Curte.

Radu Banciu: Achimas Cadariu si-a amintit de grupurile de interese. Nu este o fraza de ministru, este o fraza de adevarat prim-ministru, este o fraza de Bombonel

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 9 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al demisiei lui patriciu Achimas Cadariu din fruntea ministerului Sanatatii. in.

Verdict in dosarul Antena Group-RCSRDS: SC Intact Publishing, achitata. Antena 3, amendata. Camelia Voiculescu, 2 ani de inchisoare cu suspendare, Dan Voiculescu, 2 ani cu executare, Sorin Alexandrescu, 3 ani si 6 luni cu executare

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti s-au pronuntat, joi, in dosarul de santaj Antene-RDS. Conform B1 TV, magistratii au decis condamnarea lui Sorin Alexandrescu, 3 ani si 6 luni de inchisoare cu.

Verdict in dosarul Antene-RCSRDS: SC Intact Publishing, achitata. Antena Group, amendata. Camelia Voiculescu, 2 ani de inchisoare cu suspendare, Dan Voiculescu, 2 ani cu executare, Sorin Alexandrescu, 3 ani si 6 luni cu executare

33 - Intact Media Group anunta, intr-un comunicat, ca va contesta decizia Curtii de Apel in dosarul de santaj Antene-RCS. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti s-au pronuntat, joi,.

Sentinte in dosarul Antena Group-RCSRDS: Antena 3 a fost achitata de toate acuzatiile

Primele sentinte in dosarul Antena 1 - RCSRDS. Antena 3 a fost achitata de toate acuzatiile, la fel si Intact Publishing, o alta companie din trustul Intact. Directorul Antena 1, Sorin.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )