Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rita Ora a lansat videoclipul Shine Ya Light |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Rita Ora a lansat videoclipul Shine Ya Light |VIDEO

Senzatia britanica Rita Ora a lansat mult-asteptatul videoclip pentru single-ul Shine Ya Light, extras de pe albumul sau de debut ORA, lansat pe 24 august 2012 si scos sub egida Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z. Videoclipul piesei Shine Ya Light a fost filmat tocmai in Kosovo. Pentru cei care nu stiu, Kosovo [. continuă pe Devorator Monden

Stefan Banica a lansat videoclipul piesei Ce e dragostea? |VIDEO

Stefan Banica a lansat aseara, in cadrul emisiunii Happy Hour, la ProTV, videoclipul celui mai nou single extras de pe albumul Altceva Ce e dragostea?. Artistul a vorbit despre Altceva, noul sau material discografic, despre turneul national cu acelasi nume, care va promova albumul Altceva in 9 orase din tara, dar si despre inedita [.

Ciara a lansat videoclipul Got Me Good |VIDEO

Ieri, 25 octombrie, cantareata RB Ciara a implini 27 de ani, si-a propus ca de ziua ei de nastere sa le faca un cadou fanilor, mai precis aceasta a lansa cel de-al doilea single de pe albumul One Woman Army. Single-ul se numeste Got Me Good, este produs de Rodney Darkchild Jerkins si a fost [.

Daley a lansat videoclipul Remember Me feat. Jessie J |VIDEO

Daley, un cantaret britanic in varsta de 23 de ani, lanseaza videoclipul piesei de debut Remember Me, pentru care a colaborat cu mult mai faimoasa Jessie J. Remember me a fost produsa de The White N3rd si Ballistiq si contine un pasaj din piesa cu acelasi nume lansata de Blueboy in anii 90. Daley si-a [.

Smiley, Alex Velea si Don Baxter au lansat videoclipul Cai Verzi Pe Pereti |VIDEO

Smiley, Alex Velea si Don Baxter au lansat un videoclip nebun pentru Cai Verzi Pe Pereti, o piesa produsa de HaHaHa Production si este primul single care anunta un nou proiect muzical semnat de Smiley si Alex Velea. Piesa va fi inclusa pe un nou album, pe care acestia planuiesc sa-l lanseze impreuna in prima [.

Eli feat. Kamelia au lansat clipul Vara rece |VIDEO

Fiindca suntem siguri ca sunteti nerabdatori sa aflati daca pozele voastre se afla printre cele 30 selectate din 4. 000 de fotografii primite de Eli si Kamelia de la fanii indragostiti pentru realizarea clipului Vara rece, va spunem ca acesta tocmai a fost lansat. Vara rece e un proiect special cu un succes urias in online [.

Trupa Fun. a lansat clipul Carry On |VIDEO

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul We Are Young, trupa Fun. lanseaza un nou videoclip, de data aceasta pentru piesa Carry On. Carry On este a treia piesa extrasa de pe cel de-al doilea album al trupei, Some Nights, iar acum beneficiaza de un clip pe masura. Noul videoclip prezinta imagini reale din [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )