Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tehnologia care poate schimba medicina si este implementata deja in Romania

Hotnews Hotnews,
 Tehnologia care poate schimba medicina si este implementata deja in Romania

In 2020 putem spune fara sa gresim ca tehnologia si-a facut loc in vietile noastre. Odata cu acest demers, am castigat timp, am eficientizat sarcini si ne-am extins capabilitatile. Care-i urmatorul pas? Sa ne bazam pe tehnologie si in domeniul medical. Se intampla deja asta, prin diverse initiative, dar acesta e un domeniu in care inca e loc de numeroase inovatii. continuă pe Hotnews

Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Glasgow Rangers preseaza pentru a bifa un transfer important in aceste zile. Conform jurnalistilor de la scotsman. com, Steven Gerard insista pentru Bongani Zungu, international sud-african. Mijlocasul de 27 de ani este in prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusa sa achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea .

Gigi Becali a anuntat pretul pentru care vinde FCSB: Asta este suma

Gigi Becali a fixat pretul pentru care ar fi dispus sa negocieze pentru vanzarea FC FCSB. 150-200 de milioane de euro este suma pe care spune ca ar putea-o accepta pentru echipa infiintata in 2003. Un pret la fel de realist ca si acelea pe care le fixeaza pentru jucatorii sai. Si care, la fel .

Viziunea lui Elon Musk despre viitor. Ce a realizat deja si cum poate schimba lumea

Putini stiu ca Elon Musk, miliardarul care detine Tesla si Space X, avea planuri marete inca de pe vremea cand era student. Musk a studiat fizica si economia la Universitatea din Pennsylvania, Statele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )