Libnet.ro
UNICEF

18:00

Robert Cazanciuc: Sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public. Acest lucru nu ajuta intotdeauna la dialogul dintre institutii (VIDEO)

B1 B1,
Robert Cazanciuc: Sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public. Acest lucru nu ajuta intotdeauna la dialogul dintre institutii (VIDEO)

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat marti ca numeroasele declaratii facute de politicieni cu cu privire la justitie de ajuta la dialogul dintre institutii. in ultimul timp sunt foarte multe. continuă pe B1

Robert Cazanciuc: In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public

In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public, a declarat ministrul de profil, Robert Cazanciuc, in fata sediului Consiliului Suprem al Magistraturii.

Robert Cazanciuc, critici la adresa CSM

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca discutiile din spatiul public nu ajuta dialogul intre institutii si ca indeamna oamenii politici sa fie rezervati atunci cand discuta despre justitie.

Galca, dupa castigarea Cupei Romaniei: Sunt foarte bucuros pentru ca am intrat in istoria clubului

Dupa ce Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei, Constantin Galca s-a declarat exprem de bucuros ca a reusit sa intre in istoria clubului, transmite Mediafax. Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea.

Andreea Mitu: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul mare si sa este foarte multumita, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )