Libnet.ro
UNICEF

15:30

Robert Cazanciuc: In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public

Hotnews Hotnews,
 Robert Cazanciuc: In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public

In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public, a declarat ministrul de profil, Robert Cazanciuc, in fata sediului Consiliului Suprem al Magistraturii. continuă pe Hotnews

Robert Cazanciuc: Sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public. Acest lucru nu ajuta intotdeauna la dialogul dintre institutii (VIDEO)

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat marti ca numeroasele declaratii facute de politicieni cu cu privire la justitie de ajuta la dialogul dintre institutii. in ultimul timp sunt foarte multe.

Robert Cazanciuc, critici la adresa CSM

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca discutiile din spatiul public nu ajuta dialogul intre institutii si ca indeamna oamenii politici sa fie rezervati atunci cand discuta despre justitie.

Galca, dupa castigarea Cupei Romaniei: Sunt foarte bucuros pentru ca am intrat in istoria clubului

Dupa ce Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei, Constantin Galca s-a declarat exprem de bucuros ca a reusit sa intre in istoria clubului, transmite Mediafax. Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea.

Andreea Mitu: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul mare si sa este foarte multumita, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )