Libnet.ro
UNICEF

20:00

Robert Fico: Vladimir Putin este pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina

Antena3 Antena3,
Robert Fico: Vladimir Putin este pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina daca Kievul nu isi plateste factura, a declarat joi, la Bratislava, premierul slovac, Robert. continuă pe Antena3

Serghei Lavrov: Rusia garanteaza integritatea Republicii Moldova daca aceasta isi mentine neutralitatea/ Criza din Ucraina isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti.

Intrebat, in contextul crizei din Ucraina, daca Moscova ar garanta sau nu ca teritoriile foste sovietice aflate in afara Rusiei nu vor fi anexate, Lavrov a afirmat: Referitor la Transnistria am spus foarte clar ca suntem favorabili gasirii unei solutii care sa respecte integritatea teritoriala si suveranitatea Republicii Moldova, cu conditia ca Republica Moldova sa isi pastreze neutralitatea inscrisa in Constitutie si cu conditia ca Administratia de la Chisinau sa ajunga la un acord cu Tiraspolul ca Transnistria sa aiba un statut special. Lavrov mai sustine ca actuala criza ucraineana isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti, desfasurat in 2008, cand s-a stabilit ca Ucraina si Georgia vor deveni membre ale Aliantei Nord-Atlantice. Ora 01:00 O nava franceza de recunoastere a intrat joi in Marea Neagra, in scopul consolidarii prezentei internationale in regiune in contextul agravarii tensiunilor in Ucraina AFP)Ora 12: 30 Robert Fico, premierul slovac: Vladimir Putin este pregatit sa intrerupa livrarile de gaze catre Europa via Ucraina.

Vladimir Putin cere ajutorul Europei pentru a ajuta Ucraina!

Presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut joi liderilor Uniunii Europene sa depuna mai multe eforturi pentru a ajuta Ucraina aflata in mijlocul unei crize economice si a subliniat ca Moscova este gata pentru .

Vladimir Putin merge in China in 20 mai. In cadrul vizitei, ar putea fi semnat contractul care ar permite accesul Gazprom la imensa piata chineza

Presedintele rus Vladimir Putin se va afla in Shanghai in 20 mai, la invitatia omologului sau chinez Xi Jinping, pentru a discuta despre parteneriatul ruso-chinez, in plina criza intre Rusia si tarile occidentale, provocata de situatia din Ucraina, scrie AFP.

Vladimir Putin va actiona la referendumurile de independenta din Ucraina in functie de rezultat

Presedintele rus, Vladimir Putin, va formula o reactie la referendumurile de independenta din estul Ucrainei in functie de rezultat, a anuntat purtatorul sau de cuvant, citat de AFP. Potrivit lui Dmitri.

Vladimir Putin TRIUMFA. Rezultate COPLESITOARE ale referendumului din Donetk

Liderii separatisti din Donetk sustin ca peste 89 la suta din alegatori s-au pronuntat pentru independenta, la referendumul de ieri. Consultarea este, insa, considerata ilegala atat de Ucraina cat si de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )