Libnet.ro
UNICEF

20:30

Robert Negoita, intrebat despre prezidentiabilul PSD: Papa Francisc daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde

Adevărul Adevărul,
Robert Negoita, intrebat despre prezidentiabilul PSD: Papa Francisc daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat pentru sase luni din PSD, spune ca antipatia fata de partid este atat de mare, incat poate sa anuleze sansele oricui ar candida la alegerile prezidentiale. Negoita sustine ca, desi a fost primit cu caldura de romani, Papa Francisc ar pierde alegerile daca ar candida din partea PSD. continuă pe Adevărul

Robert Negoita ia in calcul sa plece din PSD dupa ce a fost suspendat de Dancila: Ma regasesc inspre deloc in aceasta formula

Suspendat pentru sase luni din partid de Viorica Dancila, Robert Negoita spune ca se gandeste chiar sa plece din PSD pentru ca, dupa iesirea din scena a lui Liviu Dragnea, schimbarea nu s-a dovedit a fi cea pe care si-o doreste el.

Robert Negoita: Ma regasesc spre deloc in PSD. Nu am regrete sa intru in opozitie. Mai rau de atat nu imi poate fi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a precizat cavotantii PSD nu merita ce li se intampla si ca el nu se mai regaseste in actuala formula a Partidului, relateaza Stiripesurse. ro, care citeaza o.

Robert Negoita, dupa suspendarea din PSD: Liviu Dragnea e malefic. A fost profesorul Vioricai Dancila

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat joi seara la Digi24 ca Liviu Dragnea este un om malefic, care s-a folosit de diverse institutii pentru a ameninta membri de partid si ca Viorica Dancila a invatat de la acesta sa vina cu decizii pre-aranjate.

Negoita: PSD ar pierde alegerile si daca l-ar avea candidat pe Papa Francisc

Robert Negoita, recent suspendat din PSD pentru o perioada de sase luni, a declarat ca PSD n-ar castiga alegerile prezidentiale nici daca l-ar avea candidat pe Papa Francisc. Negoita mai e convins ca.

Breaking News: Robert Negoita a fost suspendat din PSD

Primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat .

PENTRU SASE LUNI: Robert Negoita, suspendat din PSD

Primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat PSD) pentru o perioada de sase luni, in baza unei decizii adoptate, ieri seara, de Comitetul Executiv CEx) al PSD.

Viorica Dancila, decizii majore in CEx-ul PSD. Robert Negoita, suspendat sase luni din partid. Serban Nicolae, inlocuit in functie

UPDATEPrimarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat PSD) pentru o perioada de sase luni, in baza unei decizii adoptate, miercuri seara, de.

Primele decizii ale Vioricai Dancila ca sef PSD: Robert Negoita, suspendat sase luni din partid, Serban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat

Robert Negoita va fi suspendat din PSD pentru sase luni, iar Serban Nicolae nu va mai fi liderul senatorilor social-democrati. Deciziile au fost luate, miercuri seara, in sedinta informala a Comitetului Executiv, sub comanda Vioricai Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic .

Ce cadouri si-au oferit Papa Francisc si Vladimir Putin. Presedintele rus a intarziat si de aceasta data

Vladimir Putin si Papa s-au intalnit astazi, prilej pentru cateva cadouri ce vor ramane memorabile zilei. Ce si-au daruit cele doua mari personalitati? Ce cadouri si-au oferit Papa Francisc si Vladimir Putin? Vladimir Putin s-a intalnit astazi cu Papa Francisc. Din pacate, a intarziat pentru a treia oara. Limuzina cu care a ajuns presedintele rus .

Robert Negoita vrea sa depuna plangere penala cu privire la retrocedarile facute in Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat joi ca va depune plangeri penale in cazurile privind retrocedarile de spatii verzi, parcuri, curti de scoli sau gradinite. M-am hotarat sa depun.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )