Libnet.ro
UNICEF

07:15

Robert Turcescu s-a casatorit cu iubita sa

România Liberă România Liberă,
Robert Turcescu s-a casatorit cu iubita sa

Robert Turcescu s-a casatorit civil cu iubita sa, scrie presa tabloida, citata de B1. ro. Fostul realizator TV si aleasa inimii sale au fost surprinsi in fata casei cantaretului. continuă pe România Liberă

Succes pentru Robert Turcescu in viata personala: Jurnalistul s-a casatorit cu iubita sa

Robert Turcescu traieste o perioada tulbure din punct de vedere profesional, dupa ce a renuntat la talk show-ul pe care il prezenta la postul nostru de televiziune, insa in viata personala ii merge mai bine.

Succes pentru Robert Turcescu in viata personala: Jurnalistul s-ar fi casatorit cu iubita sa

Robert Turcescu traieste o perioada tulbure din punct de vedere profesional, dupa ce a renuntat la talk show-ul pe care il prezenta, insa in viata personala ii merge mai bine ca oricand. Acesta s-ar fi.

VIDEO Ilie Nastase si Madalin Voicu au depus la Parchet o sesizare impotriva lui Robert Turcescu

Fostul tenisman Ilie Nastase, actual senator, a depus, vineri, o sesizare la Parchet impotriva jurnalistului Robert Turcescu, dupa ce acesta a anuntat, duminica trecuta, ca a fost ofiter acoperit. Ilie Nastase a venit la Parchet insotit de deputatul PSD Madalin Voicu. Ilie Nastase isi anuntase intentia de a depune plangere impotriva lui Turcescu joi seara, el considerand ca declaratiile publice facute de jurnalist aduc atingere sigurantei nationale si ii jigneste si pe ofiterii sub acoperire. De asemenea, Nastase a declarat presei vineri, la Parchet, ca a considerat inadmisibil si faptul ca Turcescu s-a luat de Nadia Comaneci, o mare gimnasta.

Robert Turcescu si ceilalti

Merita felicitari putinii ziaristi care au deplans iesirea din scena sper ca pentru putina vreme) a faimosului lor coleg Robert Turcescu. in schimb ma mira si ma infricoseaza jubilatia sinistra a multora dintre jurnalisti, bucurosi intr-un mod indecent ca scapa de un concurent greu de intrecut.

Alex Stefanescu: Cum sa te bucuri ca Robert Turcescu a cazut de la mare inaltime!?

Merita felicitari putinii ziaristi care au deplans iesirea din scena sper ca pentru putina vreme) a faimosului lor coleg Robert Turcescu. in schimb ma mira si ma infricoseaza jubilatia sinistra a multora dintre jurnalisti, bucurosi intr-un mod indecent ca scapa de un concurent greu de intrecut, noteaza scriitorul Alex Stefanescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ilie Nastase si Madalin Voicu cer procurorilor sa stabileasca daca Robert Turcescu a fost ofiter sub acoperire

Senatorul Ilie Nastase si deputatul Madalin Voicu au depus, astazi, o sesizare la Parchetul General prin care cer sa se stabileasca daca jurnalistul Robert Turcescu a fost ofiter sub acoperire. in opinia fostului tenismen declaratiile lui Turcescu dauneaza grav imaginii Romaniei.

Ilie Nastase depune plangere penala impotriva lui Robert Turcescu pentru ca ii jigneste pe ofiterii sub acoperire/ Nu cred in documentele publicate. Am si eu livret din ala

Ilie Nastase depune plangere penala impotriva lui Robert Turcescu. Fostul tenismen sustine ca declaratiile publice facute de jurnalist aduc atingere sigurantei nationale si ii jigneste si pe ofiterii sub acoperire, potrivit Romania TV. Un ofiter acoperit nu se comporta asa. Eu nici nu cred in documentele publicate, am si eu livret din ala, a declarat Ilie Nastase.

VIDEO Robert Turcescu joaca propriul rol de jurnalist in filmul lui Tudor Giurgiu bazat pe cazul procurorului Panait

Regizorul Tudor Giurgiu a prezentat astazi, pe propriul blog si pe Facebook, un teaser la viitorul sau film De ce eu?, cunoscut pana acum sub titlul Cristian, film inspirat din cazul procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis in 2002, cand avea doar 29 de ani. Materialul video pentru acest film promite o poveste in care serviciile de informatii ale Romaniei postcomunist au un rol major. Iar la momentul 1. 01 din clip apare si chipul lui Robert Turcescu.

Robert Turcescu: Este dreptul lui Ponta sa judece in felul sau dezvaluirile mele. Daca va trebui sa platesc cu pretul libertatii, ma voi supune

Jurnalistul Robert Turcescu a oferit noi declaratii in exclusivitate pentru postul B1 TV, cu privire la activitatea sa de ofiter acoperit, aratand ca va arata orice documente vor solicita autoritatile, iar daca va trebui sa plateasca cu pretul libertatii sale, se va supune.

Robert Turcescu: Este dreptul lui Ponta sa judece in felul sau dezvaluirile mele. Daca va trebui sa platesc cu pretul libertatii, ma voi supune

Jurnalistul Robert Turcescu a oferit noi declaratii in exclusivitate pentru postul B1 TV, cu privire la activitatea sa de ofiter acoperit, aratand ca va arata orice documente vor solicita autoritatile, iar daca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )