Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Robert Turcescu joaca propriul rol de jurnalist in filmul lui Tudor Giurgiu bazat pe cazul procurorului Panait

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Robert Turcescu joaca propriul rol de jurnalist in filmul lui Tudor Giurgiu bazat pe cazul procurorului Panait

Regizorul Tudor Giurgiu a prezentat astazi, pe propriul blog si pe Facebook, un teaser la viitorul sau film De ce eu?, cunoscut pana acum sub titlul Cristian, film inspirat din cazul procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis in 2002, cand avea doar 29 de ani. Materialul video pentru acest film promite o poveste in care serviciile de informatii ale Romaniei postcomunist au un rol major. Iar la momentul 1. 01 din clip apare si chipul lui Robert Turcescu. continuă pe Hotnews

UPDATE. VIDEO. DOCUMENTE. Robert Turcescu: Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Va cer iertare tuturor. Din documentele publicate pe blogul sau reiese ca a lucrat la UM 02515 B. Pozitia MApN

Jurnalistul B1 TV Robert Turcescu a recunoscut, in aceasta seara, ca a fost ofiter acoperit al unei unitati militare, dupa ce in cursul zilei pe blogul sau a aparut o marturisire si spovedanie cu privire la aceasta calitatea a sa insotita de documente doveditoare. Din documente rezulta ca Turcescu a activat in cadrul UM 02515 B si a fost avansat, in 2010, la gradul de locotenent-colonel.

Robert Turcescu, interviu exclusiv B1 TV: Traiesc cele mai frumoase zile de dupa nasterea copilului meu (VIDEO)

Robert Turcescu a oferit un interviu si pentru B1 TV, dupa ce miercuri a vorbit si pentru Romania TV, reiterand faptul ca se simte eliberat si precizand ca traieste cele mai frumoase zile de dupa.

Radu Banciu: Daca Robert Turcescu nu recunostea ce a recunoscut, astazi era la puscarie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, marturisirea lui Robert Turcescu vizavi de faptul ca a fost ofiter acoperit, estimand ca daca.

Elena Udrea dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu

Elena Udrea se da de gol si dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu. Blonda girata de Basescu, chiar ea invitata de multe ori in emisiunile lui Turcescu, pune egal intre presupusa.

Marile semne de intrebare legate de spovedania lui Robert Turcescu: a fost sau nu ofiter acoperit?

Marturisirea facuta duminica de Robert Turcescu pe blog si intr-o emisiune la B1 TV a fost partiala. Turcescu a scris pe blog ca a fost locotenent - colonel sub acoperire si a publicat copii dupa un livret militar cu fotografia sa si copii dupa citeva state de plata. Seara, la emisiunea Sorinei Matei, a refuzat sa dea informatii detaliate despre presupusa sa apartenenta la un serviciu secret si a sustinut intr-un discurs punctat cu numeroase referiri religioase ca se pune la dispozitia justitiei. Cele doua aparitii de duminica ale lui Robert Turcescu ridica insa citeva mari semne de intrebare. Iata-le:.

Corneliu Dobritoiu cere audierea ministrului Apararii privind scandalul in care este implicat Robert Turcescu

Fostul ministru al Apararii CorneliuDobritoiu a cerut, marti, audierea ministrului Mircea Dusa in contextul scandalului in care este implicat jurnalistul Robert Turcescu. Un ofiter acoperit nu are.

REVISTA BLOGURILOR: Cum era sa fiu coleg de servicii cu Robert Turcescu

Chinezu deschide revista presei de marti cu un articol in care povesteste cum era sa fie coleg de servicii cu Robert Turcescu. Victorkapra vorbeste despre intrecerea pe Instagram pe tema Concursului Enescu. Cristian Florea explica utilitatea unui aparat foto cu functie de wireless. Iar Zoso scrie despre 555 de ani de batjocura.

REVISTA BLOGURILOR: Manipularea lui Robert Turcescu

Zoso deschide revista blogurilor din aceasta saptamana cu un articol in care vorbeste despre manipularea lui Robert Turcescu. De pe acelasi blog aflam despre suporturile inteligente de pahare pentru masini. Victorkapra arata cum se fabrica un iPhone 6. Cristian Florea prezinta cateva informatii utile pentru cei care vor sa urce pe Ceahlau pornind din Durau. Iar Vlad Dulea prezinta duelul mult asteptat dintre Michael Jackson si Freddie Mercury.

Robert Turcescu, pentru B1 TV: Le doresc celor cu poveri sa se elibereze. Am declarat ce am avut de declarat

Realizatorul de televiziune Robert Turcescu, care a declarat, duminica, ca este ofiter sub acoperire, a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat B1TV, ca nu are ce sa mai comenteze in legatura cu dezvaluirea sa si ca asteapta sa fie contactat de autoritati. El a mai spus ca spera sa aiba parte de un judecator drept.

Robert Turcescu, intr-o noua aparitie televizata: Am spus ce am avut de spus. Vreau sa ajung in fata unui judecator drept

Robert Turcescu a oferit un interviu pentru Romania TV, in care a precizat ca se simte foarte fericit dupa ce a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit, aratand insa ca explicatii suplimentare va oferi doar in .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )