Libnet.ro
UNICEF

16:30

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

B1 B1,
Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza Associated. continuă pe B1

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza.

Roger Federer s-a calificat in semifinalele Indians Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza Mediafax.

Semifinale Indian Wells: Duelul campioanelor vs duelul finalistelor. Cine va urma pentru Halep/Williams

Indian Wells 2015. Semifinala dintre Simona Halep si Serena Williams, singurele jucatoare din top 10, ramase in circuit inca din sferturi, va da cel mai probabil si campioana acestui turne. Cea de a doua semifinala va avea loc int .

La un pas de o performanta mare: putem avea doi romani in semifinale la Indian Wells. Mergea joaca si el diseara

Florin Mergea a fost programat de organizatori pentru urmatorul meci pe care il va disputa, la dublu, la Indian Wells.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in semifinale la Indian Wells: O astept pe Serena

Simona Halep s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in semifinalele turneului de la Indian Wells si nu a ascuns faptul ca o asteapta pentru un duel de zile mari pe lidera mondiala Serena Williams.

Halep se intalneste cu Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Ce sanse are romanca noastra

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia), locul 26 WTA si cap de serie numarul 27, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells,.

LIVE Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells (sambata dimineata 5:00)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams.

LIVE Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells (sambata dimineata)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams.

Indian Wells: Raonic vs Nadal si Berdych vs Federer in sferturile competitiei

Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal si Andy Murray primii patru favoriti) s-au calificat in sferturile turneului Masters de la Indian Wells. Urmeaza dueluri precum Raonic vs Nadal si Berdych vs Federer in sferturi. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin de simplu.

Indian Wells (m): Roger Federer si Rafael Nadal, in optimile competitiei

Roger Federer a obtinut calificarea in optimile de la Indian Wells, elvetianul trecand de Andreas Seppi sportiv care il eliminase de la Australian Open). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )