Libnet.ro
UNICEF

16:31

Roland Garros 2015: Dulgheru si-a aflat adversara din turul al doilea. Cosmarul Simonei Halep!

România Liberă România Liberă,
Roland Garros 2015: Dulgheru si-a aflat adversara din turul al doilea. Cosmarul Simonei Halep!

Alexandra Dulgheru, 51 WTA, va juca in turul al doilea, la Roland Garros, impotriva frantuzoaicei Alize Cornet, cap de serie numarul 29, pe care a mai intalnit-o pana acum de 2 ori in cariera. continuă pe România Liberă

Roland Garros 2015: Simona Halep, in turul doi, dupa 7-5, 6-4 cu Rodina. Cine ar putea urma

Roland Garros 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea al turneului Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe rusoaica Evghenia Rodina, 91 WTA, scor 7-5, 6-4.

Live Text. Halep - Rodina: duminica, ora 12.00. Meciul care deschide Roland Garros 2015

Simona Halep, cap de serie 3, debuteaza, duminica, de la ora 12. 00, la Paris, impotriva rusoaicei Evgeniya Rodina, 91 WTA. Meciul dintre cele doua va deschide oficial Roland Garros 2015.

Roland Garros 2015: Irina Begu, in turul doi, dupa un meci dificil cu Mattek-Sands. Urmeaza o adversara de 17 ani

Irina Begu, cap de serie 30, s-a calificat in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris, Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-6 8/6). Begu a avut parte de un meci incredibil de dificil .

Au inceput surprizele la Roland Garros 2015. Radwanska, eliminata!

Primul tur al turneului de la Roland Garros a adus si prima surpriza a acestei editii, o data cu eliminarea polonezei Agnieszka Radwanska, favorita numarul 14.

Roland Garros 2015: Monica Niculescu, prima romanca eliminata din turneu

Monica Niculescu, 67 WTA, a fost eliminata in primul tur al grand slam-ului de la Roland Garros, de catre Carla Suarez Navarro, cu scorul de 6-2, 6-2. Patru romance mai evolueaza pe tabloul principal.

Roland Garros 2015: Romancele incheie primul tur. Programul meciurilor de luni

Ziua a doua a turneului de grand slam de la Roland Garros va aduce sfarsitul primului tur pentru jucatoarele din Romania. Dupa ce Simona Halep s-a calificat deja in runda a doua, alte trei romance vor incerca sa treaca .

Roland Garros 2015: Tecau si Mergea, capi de serie. Pe ce loc au urcat

Horia Tecau este cap de serie numarul 5 in cadrul turneului de dublu de la Roland Garros, acolo unde va evolua in primul tur alaturi de coechipierul sau Jean-Julien Rojer. Romanul a inregistrat o noua ascensiune in clasamentul ATP.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros. Posibila semifinala cu Sharapova

Jucatoarea Simona Halep a aflat, vineri, cu cine va juca in primul tur la Roland Garros si pe cine ar putea intalni intr-un posibil sfert de finala.

Simona Halep, favorita la castigarea Roland Garros 2015. Ce spun expertii ESPN

Simona Halep, cap de serie numarul 3, este considerata de analistii postului de televiziune ESPN drept marea favorita la castigarea grand slam-ului de la Paris. Romanca este peste rivalele sale, Serena Williams si Maria Sarapova.

Simona Halep la Roland Garros: cum si-a explicat romanca prestatia lipsita de stralucire in primul tur

Simona Halep a debutat la Roland Garros 2015 cu o victorie scurta care, totusi, a scos la iveala un joc care ar trebui imbunatatit inaintea confruntarilor din fazele superioare. Chiar si romanca a admis acest lucru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )