Libnet.ro
UNICEF

07:00

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

VIDEO Bun la casa omului - Ce face Novak Djokovic cand incepe sa ploua la Roland Garros

Novak Djokovic nu a avut vreo emotie in meciul cu Daniel Galan, sarbul obtinand calificarea in optimi la pas a cedat doar 5 gameuri). Cel mai atractiv moment al partidei a venit in momentul in care a inceput sa ploua, iar organizatorii au fost nevoiti sa refaca terenul de joc.

Nole Djokovic, victorie in minimum de seturi la Roland Garros

Tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de .

Novak Djokovic vrea sa schimbe regulamentul - Pe cine vrea sa elimine din tenis dupa incidentul de la US Open

Novak Djokovic este de parere ca lucrurile trebuie sa tina pasul cu tehnologia si in tenisul de camp, iar in acest sens liderul mondial le propune conducatorilor sportului alb sa se foloseasca mult mai mult de hawk-eye.

Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Marti la pranz s-a conturat tabloul sferturilor in turneul feminin de la Roland Garros, dupa meciul dintre americanca Danielle Collins si Ons Jabeur din Tunisia.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )