Libnet.ro
UNICEF

20:30

Roland Garros: Sofia Kenin s-a calificat in sferturi, dupa o revenire spectaculoasa cu Fiona Ferro

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Sofia Kenin s-a calificat in sferturi, dupa o revenire spectaculoasa cu Fiona Ferro

Sofia Kenin, a patra favorita a competitiei de la Roland Garros, a pierdut primul set al meciului disputat impotriva Fionei Ferro Franta, 49 WTA), insa a obtinut calificarea in sferturi, dupa ce s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 45 de minute. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

Simona Halep a bagat frica in Serena Williams? De ce s-a retras americanca, de fapt, de la Roland Garros

Ipoteza surprinzatoare a legendarei Chris Evert dupa retragerea Serenei Williams de la Roland Garros: Simona Halep a bagat frica in americanca. Serena Williams s-a retras de la Roland Garros de frica Simonei Halep? Serena Williams, a 9-a jucatoare a lumii, nu va castiga Grad Slam-ul cu numarul 24 in acest an. Dupa un singur meci .

VIDEO Roland Garros: Garbine Muguruza, eliminata dupa ce a avut 3-0 in setul decisiv Kenin si Kvitova, in optimi (Rezultatele zilei)

Campioana in 2016 la Roland Garros, Garbine Muguruza favorita 11) a condus cu 3-0 cu doua break-uri) in partida cu Danielle Collins SUA57 WTA) si a pierdut in cele din urma, scor 7-5, 2-6, 6-4. in optimi s-au calificat Sofia Kenin 4) si Petra Kvitova 7), in timp ce Aryna Sabalenka 8), Petra Martic 13) si Jelena Ostapenko campioana in 2017) au fost eliminate.

Roland Garros: Irina Bara, eliminata in turul trei de Sofia Kenin (2-6, 0-6)

In mod normal, scorul ne-ar putea scuti de prea multe comentarii 6-2, 6-0), insa realitatea din teren a fost un pic alta. Irina Bara a avut multe momente bune, au fost multe gameuri echilibrate, dar din pacate Sofia Kenin le-a castigat pe toate. De la 2-0 in favoarea ei, Bara nu a mai aparut pe tabela, iar Kenin merge in optimile de la Roland Garros dupa un meci care a durat o ora si 12 minute.

Irina Bara, eliminata de Sofia Kenin in turul 3 de la Roland Garros

Romanca Irina Bara, prezenta pentru prima oara pe tabloul principal al unui turneu de Grand Salm a fost eliminata in turul 3 de la Roland Garros, de catre Sofia Kenin SUA). Sambata aceasta a fost invinsa.

Irina Bara se opreste in turul 3 la Roland Garros

Ajunsa pe tabloul principal in urma a trei tururi de calificare, jucatoarea Irina Bara a fost invinsa de americanca Sofia Kenin, campioana de la Australian Open.

Stefanos Tsitsipas, primul grec ajuns in sferturi la Roland Garros

Jucatorul Stefanos Tsitsipas a obtinut, luni, calificarea intre primii opt jucatori la Grand Slam-ul de la Roland Garros, turneu mutat in aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus.

VIDEO Roland Garros: Dominic Thiem s-a calificat in optimi, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Casper Ruud

Dominic Thiem 3 ATP, al treilea favorit) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu 6-4, 6-3, 6-1, pe norvegianul Casper Ruud 25 ATP).

Roland Garros: Elina Svitolina s-a calificat in optimi, dupa un meci echilibrat cu Ekaterina Alexandrova

Elina Svitolina 5 WTA si cap de serie nr. 3) s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Alexandrova 30), scor 6-4, 7-5. Jucatoarea din Ucraina a avut nevoie de o ora si 41 de minute pentru a obtine victoria.

Roland Garros: Stan Wawrinka, eliminat in turul trei de locul 239 ATP Nadal, Zverev si Schwartzman s-au calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Surpriza zilei de la Roland Garros a fost produsa de Hugo Gaston 239 ATP). Ultimul francez ramas in competitia de la Paris l-a invins, in turul trei, pe elvetianul Stan Wawrinka 17 ATP, favorit 16). Tot vineri, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6) si Diego Schwartzman 12) au obtinut calificarea in optimi, dupa victorii in trei seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )